4/08/2012

Liikaa draamaa?

Hei vaan! Ihan aluksi anteeksi, etten ole ehtinyt kirjoitella tänne vähän aikaan. Tämä pääsiäisloma on pitänyt minut kiireisenä; kokoajan johonkin menossa.

   Torstai meni ihan mukavasti ulkona kavereitten kanssa viettäen aikaa ja sitten myöhemmin rentoutuessa poreammeessa, kun rakkaat muruni minna ja ellu tulivat yökylään. Ilta menikin siinä vähän kuvia räpsien, syöden, leffaa katsellen ja ihmisten kanssa jutellen puhelimessa. Oli kyl hupaisaa ja uusiks tullaa kyl viel monet kerrat ottamaa.

   Puheskelin viime postauksessani, että tällä viikolla olisi tarkoitus juhlia ja niinhän tuli perjantaina juhlittuakin. Ison porukan kanssa biletettiin yhden kamun kotona. Ilta oli mahtava, vaikka kaikkea tapahtuikin. Muistakaa aina juhlii kohduutella ja yrittää olla tekemättä mitää tyhmää!!
   Seuraavana aamuna oottikin sitten paljon puhumista kaikesta. Lauantai menikin siinä tiloilla ettien suklaamunia ja jutellen kamujen kanssa, sekä hyvää pizzaa syöden! Lauantai päätti, et se ei voi jättää millää pois draamaa täst päiväst. Ja sitä sit riittiki.

Nyt meen kyl nukkuu ja huomen ois leffaa kattoo Titanicin!♥ Mut nyt viel hyvää pääsiäistä ihmiset ja nauttikaa vielä lomasta ku voitte!

ps. pahoittelen joidenkin kuvien laatua, johtuvat kameran pienestä viasta. (mennyt rikki osittain ehkä?)













Katoin tytöille sit aamiaisen pöytään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!