6/29/2012

Rhodos part 1: Hyväst jääköön Suomi

Heissan! Sori tää mun  vähäinen kirjottelu nytten tänne, mutta ne ketkä ovat aikaisempia tekstejäni lukeneet saattavat muistaakin, että olin tässä viikon matkalla. Matkakohteenhan pidin salassa teiltä lukioilta, mutta mitä otsikosta näkeekin jo matkustin Kreikan lämpöön Rhodokselle !
   Paikka oli mulle jo entuudestaan tuttu (4-vuos putkeen jo Rhodoksen saarella), mutta ellulle se oli ihan uus paikka. Lähtö ja saapuminen Rhodekselle meni mainiosti, vaikka olihan sen vähän ikävää, kun lento oli 1 tunnin myöhässä, mutta antaa olla, perille kumminkin päästiin. Jospa nyt vähän näitä kuvia teille näytettäväksi.



















Tässä oli kuvia ensimmäisestä ja toisesta päivästä. Altailla tuli vietttyä aikaa ja vähän shoppailtuakin. Kuvia tuli parvekkeella aika pajon räpsittyä, voisi sanoa, että joka päivä tuli illalla muutama kuva otettua. :D Drinkkejä tuli juotua, mutta pakko myöntää kuvassa olevat drinkit ovat kyllä ihan alkoholittomia
  Tässä oli ensimmäinen osan, mutta tulossa on vielä paljon lisää. ;) Kunhan saan nyt aluksi vähän muokkailtua niitä. Kuvasaldo on siiis todella SUURI!


  Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!