6/08/2012

Travel fever...

Helooou! Tänään oli sit eka "työpäivä". Itseasias ei me kyl töitä tänään tehty ainostaan, katsottiin työvuorot ja, mitä hommia tehään mikäkin päivä. Alko jo pikku hiljaa joskus puolen päivän aikoihi olee semmone olo, et voiku sais tehä noita töitä jo, eikä vaa seisoo hiljaa paikallaan. No, mut kyl niit töitäki ehtii vielt tekee...
   Töitten jälkee mun päivä meni vietellessä Joonan, Lauri, Ellun, Jennin ja Minnan kans meillä ja kaupungissa.



 Kävin tässä keskiviikkona kampaajalla. Näistä ei ihan tullut, mitä alunperin aattelin, mutta ihanat silti! Näistä hiuksista en voi kiittää, kun rakasta kummiani vain. Sain keskiviikkona äitiltä laukun, mitä hän ei ole pitänyt. Ja arvatkaavaa, olinko ilone nähnessäni just ton laukun, minkä sain!!? Olin siis jo pitkään kuolannu ton äitin laukun perään ja nyt sit sain sen, jopa käyttämättömänä!



  Mulla ja ellulla on nyt ihan kauheee matkakuume! Porukat suunnitteli, et lähettäis matkalle vähän ennen juhannusta ja mä saisin ottaa kaverin mukaa. No, eiku vaa kysyy ellulta, oiskos kiinnostusta lähtee mukaa, jos matkat halpenee. Ellul oli heti iha innoissaa lähös ja sen vanhemmilleki tuntu käyvän. Nyt vaa ootetaa, et matkat viel halpenis, mut saatetaan jo parin päivän pääst tilata matka!




Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!