8/06/2012

Kiitollinen, siunattu, onnellinen. Matkannu tänne ohi ongelmien.



Hohhoiijaa..Kyllä toi sää osaa taas kerran olla aika masentava. :( Mutta toivottavasti se ois ees huomen vähä parempi pääkaupungin suunnalla, kun olis tarkotus lähteä vähän shoppailemaan Josen kanssa. :) Tuun sanoo jo nytte et rahaa menee kyllä varmasti aika paljon ! Toivottavast en tuu iha lompakko tyhjänä takas kotii!

   Mutta siis mulla olikin tässä nyt vähän pidempi tauko, kun se viikko minkä mainitsin viime postauksessani. Olin siis silloin sen viikon riparilla tuolla Joutsenon suunnalla opettelee toho uskoon tulemista ;D Hauskaa oli lopulta, vaikka parina ensimmäisenä päivänä olikin aika vituttava olo jos niin sanois. Mutta loppua kohen mein ihanan porukan yhteishenki senkus vaa parani kokoaja ja kaikkee kivaa tehtii. En kyl unoha koskaa ! :)
   Tässä viime sunnuntaina 5.8. juhlittiin sitten rippijuhlia. Hahhaha nii kukapa ois uskonu, et tää neitiki pääsee ripille :D Kauhee vilina ja hulina oli juhlien järjestämises, välil tuntun jo silt, et jätetää koko juhlat välii. Saatiin kuitenkin lopulta kaikki valmiiksi, jopa saatiin viimeisteltyä juhliin. Kaikki sujui tosi hienosti kirkossa (lukuunottamatta jatkuvaa naurua ja hihittelyä), kotonakin kaikki meni hyvin. Jos nyt vaikka niitä kuvia vähän konfiksesta ja juhlista, katsotaan sitten leiriltä vähän myöhemmin niitä kuvia ;> +Pahoittelen kuvien laatua.






Otetaan ryypy, kulaus ja taas ryyppy !




Vähä kuvailua, ruusuja ja halailuja ! ♥



No sai ne veljetkii annettuu. Yllättäen lahjaa ei aluks ollukkaa kirjeen sisällä, mut löytyhä se sit lopuks rakkaan isoveljen housujen taskusta ;D Korttikin oli tosi hehkeä ja täynä kirjoitusta, kiitos siis siitä veljet ♥!


Paljon scoolailuu!



Kortteja ihan mukavast tuli saatuu


Kaisa sie osaat hommas kyl, kiitos ihanasta työstäsi♥ ! Kaisan teoksia pääset katsomaan lisää täältä --->  http://stainsurfing.blogspot.fi/
Mummi oli päättänyt vähän askerralla lahjaksi minulle jotain ja tulos han oli kuvakirja minun lapsuudesta ja elämästäni tekstien kera. Heheh, että tuli kyllä hyvät naurut kuvia katsellassa. 

Rippikengät !








Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

2 kommenttia:

  1. sie vaa ryypiskelet siel;) ihana toi siu rippikuva auringon paisteessa, kerranki ko se paisto:D ja kiitti, hyvä jos tykkäsit siitä taulusta:) säikähin ko miul oli käyny porukkaa lukee blogii... :D

    VastaaPoista
  2. voi kiitoos:) no niimpä, sattu onneks just hyvä ilma sillo. joo ja tykkäään tosi paljon<3 ! hehe:D

    VastaaPoista

Thank you for your comment!