6/10/2013

Cause I fell in love, the streets got a glow. The city of angels is calling me home.



Oho, taas näköjää on maanantai. Kesä on vasta alkanut ja olen jo nyt epävarmana, et millo on mikäkin päivä. Nyt kummiskin pitäisi ryhdistäytyä, koska mulla olisi huomenna eka työpäivä! Pitkäsät aikaa taas töihin. :) Päiväni ovat menneet salilla, aurinkoa ottaessa ja kavereiden kanssa. Mitenkäs teidän kesä on lähtenyt? Mulla olisi teille niin paljon kuvia, mutta en ole saanut millään aikaisesti tulla teille niitä näyttämään. Nämä kuvat ovat kumminkin lähipäivän tuotoksia ja pikkuveljen ottamia! :) Toivotaan, että ilmat lämpenisivät taas, että uskaltaisi taas tonne uimaankin mennä!




Siinä oli lauantai asuni. Sopii hyvin kuumiin kesä päiviin! 

4 kommenttia:

  1. hyi vittu toi asu on kauheeee.... ei sovi sulle yhtää :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ite tykkäsin kuumana päivänä kyllä, mutta en voi kaikkia miellyttää. :/ Tärkeintähän on, että itse pitää vaatteistaan :)

      Poista
  2. Oikeest lopettakaa toi paskan jauhanta, helppo tänne on anona tulla puhumaa tollasia, jotkut on vaa nii kateellisia koska oot nii kaunis :) ja toi asu sopii sulle TOSI HYVIN :33

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näitä "ilkeitä" anonyymeja löytyy aina, mutta alan tottua kyllä noihin, koska niitä näkee kaikkialla. :) Ja kiitos paljon! :)

      Poista

Thank you for your comment!