7/03/2013

Persunmall -kilpailu

Nyt olisi hyvä mahdollisuus voittaa lahjakortteja ja paljon muuta Persunmalliin. Kilpailu on heinäkuun ajan ja palkinnot ovat huikeita! :)

Jos uudet vaatteet tai niiden hankkiminen kiinnostaisi, nyt on hyvä mahdollisuus siihen. Persunmall on muodista kiinnostunut yritys, joka muu tytöille/naisille tyylikkäitä vaatteita, laukkuja ja paljon muuta. Yritys on minullekin ihan uusi, mutta rakastuin jo tämän yrityksen valikoimaan. Vaatteiden hinnat näkyvät myös euroina, joka on varmasti monen eurooppalaisen mielestä hyvä juttu.

Ohjeet: 
1. Rekistöröidy Persunmall.com -sivulle. (Se on todella helppoa!)
2.Tykkää Facebookissa. (https://www.facebook.com/PersunMall)
3. Jätä kommentti.

Tarkemmat ohjeet löydätte täältä: http://www.persunmall.com/giveaway.html?utm_source=Blogger&utm_medium=YMLP2A&utm_campaign=JULYGIVEAWAY

Persunmall tarjoaa jokaiselle käyttöön alennuskoodin: PERSUN20%OFF jolla saa 60€ tilatessanne 20% alennuksen. Koodi on voimass koko heinäkuun ajan!

NYT VAAN KAIKKI OSALLISTUMAAN! :)




English instructions can be found here: http://www.persunmall.com/giveaway.html?utm_source=Blogger&utm_medium=YMLP2A&utm_campaign=JULYGIVEAWAY

2 kommenttia:

  1. Siun blogi on ihan mahtava!
    Ootko millon tekemässä juttua siitä siu tatuoinnista, vai onko jotain jääny miult välistä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo mitään jäänyt siulta välistä ja pientä julkaisu kammoa on tämän toisen tatuoinnin suhteen, siksi en ole viel julkaissut sitä. Mutta enköhän minä ihan nyt tässä viikon sisällä julkaise tämän postauksen :)

      Poista

Thank you for your comment!