9/22/2013

Syyshiukset

Holla! Olin lupautunut mennä torstaiaamuna WELLA:lle hiusmalliksi. Kyseisenä päivänä värjättiin hiusmalleilta ainoastaan hiukset. (Hiukset eivät siis lyhentyneet keneltäkään; leikkauksia ei tehty!)
   Jännitti ihan kauhesti mennä sinne, koska olin sitä edellisenä illaltana sortunut lukemaan muiden kokemuksia hiusmallina olemisesta. Jotkut kertoivot kokemuksensa olleen tosi huono ja, että hiuksista oli tullut tosi ruman väriset. Onneksi löytyi myös paljon sellaisia henkilöitä, jotka olivat olleet tosi tyytyväisä lopputulokseen. Loppupelissä jännitys vaihtui innoksi.

Jokaiselle hiusmallille oli tarkoitus tehdä kevyen luonnollinen luikuvärivärjäys (?), muuttamatta ihan hirveästi omaa nykyistä hiusväriä. Minun hiuksiini laitettii juureen melkeimpä mustaa sävyä ja latvoihin kahta eri liilanpunaista sävyä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen, enkä kyllä kadu yhtään menemistä! Suosittelen muitakin kokeilemaan. (Kannattaa ainakin pelkäksi värimalliksi mennä, jos ei oikein omien kutrien leikkuu innosta.) :)

Tässä vähän kuvaa hiuksista. (Kuvan hiuksien väri ei ihan vastaa luonnossa olevaa sävyä.)


5 kommenttia:

  1. vähäks kivat hiukset :)! mut siis mite päädyit hiusmalliks?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin lehdessä ilmoituksen, että hiusmalleja kaivattaisiin. Päätin sitten mennä infotilaisuuteen kuuntelemaan, että hakevatko he myös kampaus- ja värimalleiksi henkilöitä. Yhdelle päivälle haettiin ihmisiä pelkäksi värimalleiksi ja pääsin sitten siihen. :)

      Poista
  2. miten tonne pääsee värimalliksi? missä toi pidettiin? maksoiko sulle mitään? onks sinne helppo päästä? sait mut innostumaa värimalliks menosta:D ja viel mikä siin niiku oli ideana? testasko ne jotai värejä vai ottiks ne kuvia vai mitä?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä lehdistä, hiustuotemerkkien facebook- ja kotisivuilta löytyy ilmoituksi, kun hiusmalleja haetaan. Jotkut soittavat jopa johonkin yritykseen ja kysyvät 'olisiko hiusmalleille tarvetta'. Itse näin kuitenkin lehdessä ilmoituksen ja päätin sitten menne infotilaisuuteen.
      Tämä, missä itse olin, pidettiin Scandic Patria -hotellissa Lappeenrannassa. Kannattaa mennä infotilaisuuksiin kuuntelemaan, löytyisikö itselle sopivaa/haluamaansa paikkaa. Jokaisen hiukset katsotaan, ja joskus he saattavat valita sinut. Voi käydä myös ettei pääse, jos jotakin tiettyä paikkaa (esim. värimallin)hakee monet. Jokaisella yrityksellä on omanlaiset vaatimukset aina. :)

      Kiva kuulla! :) Tämä oli koulutustilaisuus, jossa kampaamo ihmisille kerrottiin, kampaamoiden markkinoille tulevasta uudesta hiusväristämallista ja, miten se toimii.
      Osan hiukset värjättiin näiden paikalla tulleiden ihmisten nähden ja osan taas värjättiin muualla. Loppu tulokset näytettiin ihmisille. Värimallina ei tarvitse mitään muuta, kun istua penkissä värjättävänä, pestävänä ja foonattavana, ei tarvitse sanaakaan sanoa "yleisölle".

      Poista
    2. Ei maksanut, kaikki värjäykset ja leikkaukset ovat aina väri- ja hiusmalleille ilmaisia. Ainoa juttu on vain, että jotkut yritykset eivät kysy sinun mielipidettäsi kauheasti ainakaan, värin tai leikkauksen suhteen. Infotilaisuuksissa kysytään yleensä aina, mitä et haluaisi, että hiuksillesi tehtäisiin ja jos sinulla on kauhean pitkälista, mitä ei saa tehdä, he eivät pakolla sinua valitse.
      Kannattaa mennä ainakin infotilaisuuksiin kuuntelemaan! :)

      Poista

Thank you for your comment!