11/30/2013

Mä tykkään susta niin, että halkeen






Kauheaa, miten paljon jouduin vaalentamaan kuvaa! Tässä viikko sitten tilaamani jumpin.



Miten se aika on taas kulunu näi nopeesti, vastaha oli maanantai!? :o Näköjään päivät on taas kuluneet niin nopeasti, etten oo tajunnut tänne bloginkaan puolelle tulla. Nyt kuitenkin tajusin tänne tulla ja ajattelin ihan vaan kertoo mun tästä viikosta yms.

Niin kuin sanoinkin mun päivät on menny nii nopeesti, etten meinaa pysyy iha ajan tasallakaan. (Hah, ehkä tää ajantajun katoaminen johtuu noista pitkistä ja saman tapaisista koulupäivistä.) Nää päivät on varmaa menny pääasiassa koulussa ja sitten nukkumalla. Ei ku hetkinen, näinhä maanantaina sitä josee, josta kerroin edellisessä postauksessa. Käväsin myös tiistaina (tai keskiviikkona?) Sonjalla. Syötiin sillo tyttöjen kaa Sonjan tekemää jotain kasvispiirakka, ja olin kyl yllättyny positiivisesti, miten hyvää se oli! 

   On ollu tarkotus lukea koko viikko kasvu ja kehitys: elämänkaaren tenttiin (mikä oli siis perjantaina). Mutta jotenkin en jaksanut millään stressata ton tentin suhteen ja päätin sitten nopeesti vaan vilkasta asiat torstaina. Perjantaina mulla olikin ainoastaan se tentti koulussa, eikä yhtään mitään muuta. Siks päätin vaa aamulla vetästä jumpinen ja takin päälle ja lähteä kouluu. (En jaksanu millään panostaa jonkuu yhen tunnin takia kouluun.) :)

Perjantai-illaksi oli suunniteltu tyttöjen kaa, et mennää Sonjalle viettää aikaa yms. Jossain vaiheessa iltaan liitty lisää porukkaa, mikä ei kyllä haitannu mitenkään tai näi. Ilta oli tosi mukavaa ja kiitos Sonja, että saatiin tulla! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!