3/02/2014

Päivät kuluu ja viikot vierii, piirrän merkin almanakkaan. Jos tänne kuuluu, sen tuntee.

Heipä hei! Miun pitäis tällä hetkellä olla lukemassa hygieniatestiin tai sitten kirjoittamassa oppimispäiväkirjaa harjoitteluun liittyen. Kuitenkaan miuta ei tällä hetkellä vois vähempääkää kiinnostaa kumpikaan. Miulla on nyt tänään viimonen päivä  lomaa jäljellä ja mie tässä mietin just, mihin miun  loma on oikeastaan menny. Tuntuu, että tää loma oli iha turha, sillä en oo saanu mitää aikaseksi (tai oikeastaan en oo tehny yhtää mitää sellasta erittäin kivaa hiihtoloman aikana.) No, loma on nyt kuitenkin melkeen mennyttä ja miun pitäis taas alkaa jaksaa keskittyä harjoitteluun ja muihin koulu ja työasioihin. (Tää kuitenkin tuntuu olevan miulle tosi hankalaa..)Miun loma on mennyt urheillessa ja sängyssä löhöilemisessä. (Oon tässä kahden viime päivän aikana ehtiny kattoo yhden kokonaisen kauden gossip girliä ja monia muitakin ohjelmia. ::D) Miun tarkoitus oli tänään mennä taas lenkille tai salille, mutta miun selkä on kipeytyny nii pahaksi, että istuminenki sattuu. Tähä selkää kaatu siis miun tämän päivän suunnitelmat. :/

Eiks tää ny oo aika sulonen:3


Kevät tulee, jes! On jotekii tosi kivaa, et kevät on päättäny saapuu tällee aika aikaseen, sillä mie ootan jo innolla ettei tarvii enää kulkee linkillä ja saa vaihtaa takin vähän kevyempään. Myös ulkokuvia on kivempi ottaa, ku ei tarvii hytistä nii kylmässä. :) 

Nyt yritän mennä tekee jotai järkevää, moikka! :)

1 kommentti:

  1. miust tuntu kans et miun loma meni vähä "hukkaa" ... jotkuu päivät oli aika turhii enkä tehny muutenkaa mitää erityistä tai mieleenpainuvaa.

    VastaaPoista

Thank you for your comment!