7/10/2012

Goodbyee Rhodos ♥

Hohhoijaaa... Taas se päivä on ohi. Voisin kuvailla yksinkertaisesti päivän näin:
~Ajelua ympäriinsä
~Niittien etsintä
~Korut
~Ihanat ystäväni♥ !
~Pojat/miehet..
~Muistelu..
En jaksa ees sanoo tän päiväisestä yhtään enempää. Mut tässä ois viimenen osa Rhodoksen matkasta. Nauttikaa :)


Aii, että oon hyvä näis taiteellisten kuvien ottelus salaa. (Oot ihana ellu ♥)




Viimosen iltan päätettii sit mennä vastapäiseen ravintola/hotelliin syömään, kun meitä oltiin niin paljon pyydelty + eihän me nyt Nikolasta voitu pettää, ku luvattu oltiiki! 
Meidän norjalais pojatki päätti sit liittyy mein seuraa, josta oltii kyl tosi ilosii. Ilta jatkukii sit ruuan jälkeen huoneeseen ja sieltä myöhemmin meidän vakio hotelli/baariin, jossa Nikolaus aina istuu töitten jälkeen. Vähän ajan kuluttua ihanat norjalaisemme tulivat seuraksemme myös ja lopuks kolme (jo aikasempina iltana tutustuttuihin) suomalais pimuu liittyivät seuraan. Myöhemmin lähdettiin sitten käppäilemään ja päädyttiimpä sitten rannalle. Viimonen ilta oli kyl tosi huikee, kyynelii unohtamatta oliha se vimonen ilta näitten ihanien ihmisten kans.



Bianco! No, he is boy:D Now name is Masi

Smile! You are the camera


Eikö sit pienempii löytyny? :D


Viimone päiivä lähti sit käyntiin aikasin heräämällä ja pakkailemalla. Kuvailtiin vielä vähän hotellia ja muita maisemia, sekä tehtiin viimeset ostokset ! Huoneet piti luovuttaa niin aikasin, et jäi 7 tuntia aikaa keksiä tekemistä, no tehtii sit nopeest ostokset ja päätettii lähtee vetää hirttä (nukkuu) norjalais miestemme luo. Myöhemmi sit mentii viel syömää viimeset gyrokset ja hyvästeltiin Nikolas ja luvattiin sille, että me vielä palataan!












GYROS LAUTANEN♥ !





Mulla on siis niiin ikävä Rhodosta ja niit ihmisii joihi tutustuin. But maybe i see them some day. (I hope so!) Matka oli siis aivan ihana ja viimeistään ens vuon sit uudestaan:) Täs oli mun matkani, toivottavast piditte siitä. Jos on jotain, mitä haluisitte tietää tai kysyy, ni kysykää ihmees. Kiitos ja nyt mä kuittaan & painun pehkuihin!




Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!