7/13/2012

Eiks päätä voi yhtää enempää noil sanoil sekottaa?

Tästä on taaas vierähtäny muutama päivä, etten ole kirjoitellut mitään. D: No, teen tälläisen pienen postauksen nyt, koska tulossa on kyllä suurempiakin lähiaikoina eli jaksakaa vain kiltisti odottaa. 
  
   Kävin tässä lähipäivänä veljen luon kahveilla ja ei siel pitäny olla ku vähä aikaa, mut vierähtihä siin tunti tai toinenkin sen kämpässä. Ja tuun kyl muullokii viettää siel sen kans paljo aikaa ! Vein mukanani sinne vähä herkkuja leipomosta ja ne nähdessään veljeni oli iha, et tuu vaa uudestaaki, jos ruokaa tuot mukanas, mut ootas vaa veli, ens kerral sä ne ruuat tarjoot ! ;) 

   Tänään mun päivä on menny aika kokonaan Ellun kans Eurossa käydessä, josta löysinkin tosi kivoja vaatteita ja tavaraa. (niistä sitten huomenna lisäää!) Ja sit mulle uusien kenkien ettimises, ku noi vanhat balleriinat oli vähä menny huonoo kuntoo. Löysinkii sit ihanat kengät, jotka on niiin täydelliset sit Weekend-festareille! (Voi olla, että löydän vielä jotkuun vieläki kivemmat sinne, mut täl hetkel noi on niin täydelliset!)

Huomenna sitten vähän enemmän ostoksistani! :)


Ihmiset osaa kyllä joskus sanoillaan sekottaa niin pahasti pään, et huhhhu! Mut on ne silti ihanii vaikka sellasta tekeekin. Nyt vaan elämä hyvään malliin, ni kaikki kukoistaa ja aurinkokii pilvien takaa kurkistaaa. Life is not always dance on the roses.


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!