8/27/2012

Fuck it's Weekend (17.-18.8.12)

Kävin muuten Weekend-festareille 17.-18.8.2012. Siis aivan mahtava viikonloppu oli ! Esiintyjät olivat aivan mahtavia etenkin Daved Guetta ja Strillex !!! Weekend järjestettiin ekan kerran tänä vuonna ja yllätyin, miten hyvin kaikki oli saatu toteutettua, päätin jopa että ensi vuonna ehottomasti uudestaan. :)

   Lähdimme siis matkaan jo aikaisin aamulla (perjantaina). Rakas veljeni Eetu oli kuskina ja hänen kaverinsa Pasi etupenkillä. No takapenkkiä lämmittelivät kuumat tytöt ;) (Minä, naapuri Tia ja hänen kaverinsa Kaija) Matka meni mukavasti, vaikka Helsingin keskustassa olikin meillä vähän ongelmia ajaa. Itse asustelin eri hotellissa, kun veljeni tai Tia ja Kaija, mutta ei se kauhean paljon tuonut ongelmia..








Nimetön



Stig





David Guetta


POETS OF THE FAIL


HURTS




No, siitä viikonlopusta tuli ihan ehjänä selvittyä. Uusin ihmisiin tuli tutustuttua ja vanhojakin tuli nähtyä, muutaman kerran joku meidän tyttöporukasta (minä, Elisa, Jenni ja Iita) olimme eksyksissä ja huolia aiheutti vielä se, kun kännykät eivät halunneet millään saada yhteyttä kenenkään. Mutta onneksi aina löysimme kyllä toisemme. Ensi vuonna uudestaan (ilman toisista katoamisis!) !!  Oliko kukaan teistä muuten kyseisellä festareilla? :)



Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!