2/07/2013

Hymyy ja suklaata naamaan naine!

Taas se viikonloppu häämöttää jo! Miten tää aika kulkeekin näin nopeesti, vasta oli uus vuos ja nyt on jo kohta ystävänpäivä ja hiihtolomakin häämöttää pikku hiljaa. :)
Mun viikko on menny koulun parissa melkeinpä kokonaan ja se näyttäisi jatkuvan ensviikonkin menevän. Harmillista, mutta totta! :( Olisi tiedossa fysiikan kokeeseen lukemista, sekä porfolion tekemistä, ruotsia ja englantia. Runebergin -päivänä kävin rakkaan veljeni luona pitkästä aikaa. Ai että siellä oli sotkuista!
Viikonloppuna tiedossa olisi luultavasti hauskan pitoa, ystäviä, rakaan kanssa olemista, ehkä urheilua ja sitten töitä, sekä koulu tehtäviä! Eli taas pitkästä aikaa mulla olisi lauantaina iltavuoro, joka on toisaalta ihan mukavaa, mutta toisaalta ei. Lauantai-illan voisi nimittäin käyttää myös hauskemminkin, mutta kyllä siellä töissäkin varmasti hauskaa tulee! :) 


Vähän kotitalouden -tunnilla kuvailtiin ellun kanssa.





Pahoittelut kuvien laadusta! En ole ehtinyt pitkään aikaan kuvailla kunnolla, niimpä kuvat ovat nyt kännykällä otettu, minkä huomaa kyllä. Hyvä, että pystyy suunilleen laittamaan teille näitä tänne. :(( Lupaan, että seuraavan kerran teille parempi laatuisia kuvia tulossa! Ja toivomaanne videopostaus tulossa lähiaikoina! (Tämän kuun aikana.)

4 kommenttia:

  1. kivoja kuvia ja oot tooosi nätti : )
    http://crtelysia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Päivää sinä lappeenrantalainen tyttö. Olemme seuranneet blogiasi ja olemme havainneet, että monet postauksesi ja niiden kuvat ovat melko samanlaisia. Blogissasi on myös liian paljon kirjoitusvirheitä. Odotamme innolla videopostaustasi.
    Toivoo vaatefriikit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiedosta. Yritän keksiä välillä tänne jotain erikoisempiakin postauksia, mutta aina aika ei vain riitä ja tulee välillä sen takia tehtyä saman tyyppisiä postauksia. Olen pahoillani kirjoitusvirheistä, murteeni/puhetyylini ja kiireisyydessä niitä sattuu tulemaan. Yritän kuitenkin parantaa ja kiitos kommentista. Videopostausta tulossa tämän kuun aikana. :)

      Poista

Thank you for your comment!