2/02/2013

Jyväskylä 30.1.2013



Heeyy! Täällä taas. Mun päivät on nyt mennyt vähä hullunmyllyn (eli ihan miten sattuu), että oon nyt ollu vähä pyörällä päästäni. :D Pientä flunssaa täälläpäin ja koko perhekin melkein kipeänä. Toivotaan nyt, etten itsekin oo tulossa kipeeksi! Siivosin tässä lähi päivinä vaatekaappiani ja löysinkin melkeinpä koskaan pidettyjä vaatteita. (Ja niistä muutama siis täällä myynnissä jos jotain kiinnostaa --> kirppissankari.) 
Kävin keskiviikkona osan muun koulumme oppilaan kanssa Jyväskylän Next Step-messuilla (eli työ- ja opiskelumessuilla). Kivaa oli ja paljon tavaraa ja lappusia tuli mukaan otettua kotiin. Moniin kilpailuihin päätin sitten osallistua, ja toivottavasti edes jossain onni potkaisi! Harmi, etten räpsinyt teille nyt kuvia messuilta. :( 
   Messujen jälkeen suunnistimme itsemme Jyväskylän keskustaan shoppailemaan. Oli tosi mukavaa, että kaikki kauppakeskukset oli niin lähellä toisiaan. Monessa paikassa tuli käytyä, vaikka aikaa shoppailuun ja syömiseen olikin vain 2 tuntia. Hyvin kuitenkin ehdittiin! 

Tässä teille nyt ostoksia (koruja). Joku muu päivä esittelen vielä teille vaatteita joita Jyväskylästä bongasin mukaani Lappeenrantaan.







2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hassulta toi sun kuvaus Jyväskylästä "kaikki kauppakeskukset niin lähellä toisiaan", ite en enää ees kiinnitä huomiota sellaseen asiaan, mutta kai se sit on ihan totta. t. jyväskylässä 15 vuotta asunut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite se nappas heti silmään kui lähellä kaikki oli, kun esim. täällä Lappeenrannassa pitää kulkee "aika" pitkiäkin matkoja kauppakeskusten välillä, mikä ei aina ole niin kivaa jos on kiire. Tykästyin kuitenkin Jyväskylään; sen ympäristä vaikutti rauhalliselta ja mukavalta ja ihmisetkin olivat tosi avuliaita. :)

      Poista

Thank you for your comment!