3/31/2013

VetuVetuVeturii

Tzau! Pahoittelut postauksen vähenemisestä. Jos nyt lumien sulaessa ja koulujen lähestyessä loppua tulisi/ehtisi vähän (paljon) enemmän kuvailemaan ja postailemaan. Nyt asiasta toiseen, kuinka moni teistä on syönyt nyt ihan tarpeeksi suklaamunia? Minä ainakin! Pääsiäisloma on siis vielä käynnissä, ja sen kyllä huomaakin, kun kaupat eivät ole auki ja pääsiäismuni annetaan syötäväksi. Haahaha, nyt vois kyllä lopettaa ton suklaamunien syönnin ja mennä mielummin, vaikka lenkille. :D

Lauantaina oli kuitenkin ihan normaali päivä ja kaupatkin sattuivat olemaan auki. Niimpä äitin kanssa päätettiin aamulla (kun nyt kahdestaan oltiin, pitkästä aikaa) lähteä Veturi -kauppakeskukseen, Kouvolaan. Itse en ollut koskaan ennen käynyt siellä, mutta äitille tämä oli jo kolmas kerta. Shoppailtiin äitin kanssa ja syötiin hyvää ruokaa, sekä tottakai nautittiin päivästä toistemme kanssa. Äitilläkin oli tosi mukavaa, kun kerrankin sai kierrellä rauhassa ja sovitella vaatteita ilman, että toiset huutavat vieressä.
   Löysin ihan hirveästi kaikkea ja tässä nyt niitä ostoksiani. :)

Juomapullo; Top-sport 2,90€, Paljasjalkakengät; Budget sport 69,90€, Urheilupaita; Cubus 9,90€

Noi urheilukengät ovat paras löytöni pitkästä aikaa! Nämä ovat siis paljasjalkakengät, jossa juokseminen on luonnollista, sekä korjaavat vielä asentovirheitä nilkassa, polvissa ja selässä. Ihanan kevyet jalassa! Sopivat ainakin mulle. 
Leoperdipaita; Only 9,90€

Kello; Ur&Penn 10€

Villapaita; Cubus 9,90€, Shortsit; Cubus 14,90€



Kaulakoru; Glitter 4,95€

Kaulakoru; Only 21,95€

Villapaita; Carling 16,95€, Puuvillapaita; Carling 9,90€

4 kommenttia:

  1. ui ihana mikä kello! Mistäs oot semmosen bongannu?

    VastaaPoista
  2. Katoin tota yhtä korua kans tänään, se oli alennuksessa jossain, en muista missä! se on sika kiva! :)

    www.tiia-liina.blogspot.com

    VastaaPoista

Thank you for your comment!