4/28/2013

I'll be your platinum, I'll be your silver, I'll be your gold

Heippa mussukat siellä ruudun toisella puolella! :) Mulla on ollut niin loistelijas viikko, et huhhhu. Tai no, jos ei nyt lasketa noita valtakunnallisten ja kokeiden määrää. Viikko meni taas hurjaa vauhtia, mutta tuli siinä koulun lisäksi jotain muutakin ehdittyä tekemään. Esimerkiksi olen siivonnut kaksi kertaa huoneeni ilman pysyvää tulosta, hengannut kavereiden kanssa, jutellut ja juonut kahvia (jo 14-vuotta tuntemani ihmisen kanssa), saanut yli annostuksen ananasta (kirjotetaanko toi ees noin, kuulostaa tyhmältä?), majoittanut höpsön ystäväni luokseni ja hengannut pokien kanssa. Aika paljon olen saanut aikaiseksi. Ainiin, olen vielä ehtinyt käydä salilla.

Eilen iso osa Suomen tytöistä oli kokoontunut yhteen paikkaan kirkumaan ja laulamaan äänensä käheäksi. Haltwall Areena oli tupa täynä ihmisiä, jotka kirkuivat vain yhtä nimeä, Justin Bieber! Ei, moni varmaan nyt ajattelee, että olin siellä. Pitää todella todella surullisena sanoa, että en ollut kyseisellä keikalla. En ehkä ulospäin näytä suurelta Justin -fanilta, mutta toisin on. Aaah, että se jätkä on ihana! Tulehan mies pian uudestaan, niin olen varmasti luonasi!

Päätettiin käydä Minnan kanssa räpsimässä pari kuvaa molemmista tänään. Ei niistä kaikista tullut nyt ihan sellasia, kun oltiin aateltu, mutta saavat kelvata. 
   Huomenna olis tarkoitus ainakin vetää kunnon salitreeni niin, että hiki lentää ja lihaksiin sattuu! Nyt huomeniin!









7 kommenttia:

  1. Onneks ei oo paljoo kirjoetudvirtheitä eikä yhdys sana virheitä. Vituttaa lukee ku ei saa selvää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, eiköhän meillä jokaisella tule välillä niitä virheitä tehtyä. Jos nyt katsoo sinun kommenttisiakin. Mutta kiitos silti kommentista. :)

      Poista
    2. .....Ja tuo ensimmäinen kommenttihan ei ollu tahalteen kirjotettu nuin? :DD

      Poista
  2. Huhui liikkeel et Justin tulis uudestaa jo ensvuonna ;) akustine kiertue! mut saa nähä, ehkäpä.

    VastaaPoista

Thank you for your comment!