4/21/2013

Mekko riekaleina melkein kokonaan, mutta haluan vain jatkaa tanssimista, vaikka näyttäisin miltä vaan.


Tällä hetkellä ei parempaa biisi löydy. Täydellisesti sattuu mun sunnuntai päivään!

En voi mitään muuta kuin hymyillä. Oli ihana herätä aamulla auringon valoo. Auringosta saatiin täällä viettää koko päivä. Mites siellä? Voisko päivä voinut mennä yhtään paremmi? Aurinko on paistanut, hyvää ruokaa on syöty, shortseissa on hypitty sisällä, sekä ulkonakin, ja hyvää musiikkia on soinut koko päivän, ei siinä voi muuta kun hymyillä vaan.
Siivosin tänää vaatekaappiani ja löysin paljon mekkoja, mitkä sopivat tuleviin kesäpäiviin ja erilaisiin juhliin. Päätin teille tulla nyt esittelämään vaatekaappini mekkoja. 

Mekoista tulikin mieleeni. Onko kellään muulla "stressiä" löytää hyvä mekko johonkin tulevaan juhlaan/tapahtumaan? Mulla iski perjantaina kauhee sellanen. Löysin netistä kolme aivan ihanaa mekkoa veljen YO-juhliin, mutta arvatkaas miten siinä kävi. Niimpä niin...en osannut päättää, minkä mekoista tilaisin itselleni! Nyt vielä tänäänkään en tiedä, minkä mekoista valitsen. :d








Tällänen postaus tällä kertaa. :) Toivotaan, että noi aurinkoiset ilmat jatkuvat vielä pitkään, niin päästään kohta jo ottamaan aurinkoakin ;) Nyt mä lähden syömää ananasta, heihei!

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Sulla on hieno blogi ja tätä on aina mukava käydä lukemassa! Olisi kuitenkin kiva jos tekisit postauksia hieman useammin:) ymmärrän toki ettei aina ole aikaa eikä aina kiinnosta mutta kun tätä on aina kiva lukea niin olisi mukava nähdä useammin uusi postaus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että blogistani tykätään. :) Yritän tässä nytten kesän lähestyessä saada aikaan postauksia enemmän. Minulla onkin jo muutama postaus idea mielessäni :)! Kiitos piristävästä kommentista!

      Poista

Thank you for your comment!