5/07/2013

Ehkä mun tulee opettaa, miten meitä naisia kohdellaan

Sano jep ja pistetää menoks! Kuvailin teille pari päivää sitten muutaman kuva ja nyt voisin ne sitten laittaa teidän nähtäväksi.
   Koko viikko on ollut kokeita täynä (huomenna mulla olisi bilsan koe, josta tuskin tulee yhtään mitään!). Onneksi aurinko on tuonut päiviin piristystä ja valoa. Eilen katottiin lätkää hyvässä seurassa! Hyvin vietiin taas! 
   Tänään mulle kävi vähän hassusti. Lähdin kouluun scootterilla, no bensa tankki löi nollaa ja aattelin, et kyllä mä kuitenkin kouluun pääsen ja sitten kotiin vielä. Ei olisi pitänyt haaveille. Puolessa välissä koulumatkaa Prinsessani (scootterini) sammui. Onneksi ystäväni asui lähellä ja päätin sitten taluttaa sen sinne parkkiin. Kiirehdin sitten äkkiä kouluun ja koulun jälkeen talutin sitten Prinsessan turvallisesti kotiin. Hyvin mulla taas meni! Jos, vaikka en kerralla soittasi kyydin tai tankkaisi sen scoban. :D

Nyt jatkan Twilight - Houkutuksen katsominen ja kohta sitten tää neito kömpiikin jo peiton alle! Heihei ja pusipusi ♥







5 kommenttia:

  1. mitä käytät ton mekon alla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus pidän pitkää toppia tai bandeuta ja sellasia tosi lyhyitä puuvillakangas shortseja :)

      Poista
    2. okei, entä pidätkö alusmekkoa vai mikä se nyt on olevinaan?

      Poista
  2. en tiedä onko järkevää laittaa nettiin kuvia itsestään pelkät alusvaatteet päällä, mut jaa kai tää nykynuoriso kokoajan vaan pornostuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, en nyt ihan pelkät alusvaatteet päällä ollut (mekon alla oli bandeu -toppi ja tosi lyhyet puuvillakangas shortsit). No, tuohon en osaa ottaa kantaa. Ehkä tämä on muodin syytä osittain, kun monet menevät kuitenkin sen mukana. Mutta eikö se ole jokaisen oma asia, miten pukeutuu? :) Kiitos kommentista, pahoittelut ettet tykännyt postauksestani nyt. :)

      Poista

Thank you for your comment!