11/18/2013

good monday






Käväsin viikonloppuna BikBok:n 40% synttäripäivillä. Mukaan ei kuitenkaan BikBok:sta tarttunut mitään, mutta muualta kyllä löysin pientä kivaa. :)


Nyt on viikonloppu vietetty ja ihan mukava sellainen, vaikka töissä olinkin perjantain ja lauantain. :) Sain kuitenkin viikonloppuna ladattuja akkuja ja nyt jaksan taas tämän kouluviikon kunnialla loppuun. On myös tosi mukavaa, kun pitkästä aikaa lukujärjestyksessä on sellainen "rento" viikko. 
   Heräsin pitkästä aikaa pirteänä ja iloisena kouluaamuun. (En ole ollut koskaan kovinkaan innokas heräämään kouluun, mutta tänään kun ei väsyttänyt aamulla, oli mukava lähteä sinne koulun penkille.) Päivä sujui koulussa sukkelaan ja mukavasti, johtuu varmaan siitä, että päästiin tuntia aikaisemmin koulusta ja tämän päiväiset aineetkin olivat aika rentoja. 
   Koulun jälkeen olin aika väsynyt ja tekikin mieli kovasti jäädä kotiin nukkumaan, mutta olin aikaisemmin luvannut ystävälleni, että menisin käymään hänen luonaan koulun jälkeen, niimpä sänkyyn ei auttanut jäädä. :D

Mun viikko alkoi aika rennosti ja mukavasti. Entäs teidän? :)


1 kommentti:

Thank you for your comment!