11/13/2013

Oulu, Opk päivät

Tää reissupostaus on nyt näköjään unohtunu jäädä julkaisematta. xd Elikkäs torstai-iltana (30.10.) lähdin junalla matkaan kohti Oulua. Matkaan en lähtenyt yksin, vaan kanssani Ouluun lähtivät myös kaksi ystävääni (ja vielä kolmas tuli myöhemmin matkan varrelta mukaan). Matka oli pitkä ja jotenkin todella rankka Ouluun mentäessä (tai ainakin minusta yhteensä 11 tuntia junassa on aika rankkaa). Vaihtoja meille oli menosuuntaan 2, jotka onnistuivat tosi hyvin, paitsi ei kyllä ollut yhtään kiva seisoa kylmässä tunnin junaa oottaessa. Ouluun aamulla päästyämme tapasimmekin muita Sakin Oppilaskuntapäiville tulevia.
   Jospa kuitenkin kertoisin lyhyesti teille, jotka ette ole Sakista kuulleetkaan, mikä se on. Sakki ry on ammattiin opiskelevien oma edunvalvontajärjestö. Heidän tehtävänä on huolehtia amisten arjen sujuvuudesta, puolustaa amisten etuja sekä turvata heidän tulevaisuusnäkymänsä. Sakki järjestää myös joka vuosi tapahtumia ja koulutuksia, ja juuri tämä Oppilaskuntapäivät johon osallistuin on Sakin yksi joka vuotisista tapahtumista. (Sakista ja sen tapahtumista voitte lukea lisää täältä--> Sakki ry

Oulussa menimme johonkin hotelliin(?), jossa tutustuimme toisiimme ja teimme kaikkea hauskaa. 
   Lauantaina lähdimme junalla takaisin kotia kohti. Reissu oli todella lyhyt, mutta sitäkin arvokkaampi. Tiivisteetynä: matka oli aivan huippu, vaikka aamulla junassa herättyäni olikin sellainen fiilis, että lähden seuraavalla junalla takaisin Lappeenrantaan. Tutustin moniin ihaniin ihmisiin, söin paljon todella maukasta ruokaa, sain nauraa vatsani kipeäksi, opin paljon uutta, junamatka takaisin kotiin oli aivan huippu, koko reissusta jäi mahtava fiilis! Suosittelen teitä, jotka olette sakin jäseni tai kuulleet Sakista lähtemään sakin tapahtumiin!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!