9/11/2012

Home, where yours story begins

Vihdoin ja viimein blogger suostui lataamaan huonepostaukseen tarkoitetut kuvat ! Tiedän, että olette odottaneet tätä ja tässä nyt muutama kuva. 

Tajusin vasta huoneen muutoksen tehtyä, että olisi voinut ottaa kuvia huoneestani ennen muutosta, että olisitte voineet vertailla, kuinka paljon huone muuttuikaan. Mutta enpä tajunnut ottaa ennen kuvi. :/ Siispä yritän kuvailla teille, minkälainen huoneeni oli ennen.



Mun yöpöytä ja itse kehittelemäni tuoli ovat ennen olleet alemmassa kuvassa olevan isoa kello seinää vasten ja sänky on ollut toisin perin.


Sängynpeitto, se oli yksin kertaisesti ennen musta ja kova, mutta nyt sen tilalle on ilmestunyt helmenvalkoinen pehmeä sängynpeitto, jonka päällä kyllä kelpaa makoilla !


Pöytä oli ennen ikkunaan päin, mutta jouduttiin kääntämään toisinpäin sängyn käännön takia. Verhoni olivat ennen mustat, mutta valkoiset tuovat nyt paljon enemmän valoa huoneeseen.


Hylly on ollut seinällä ennenkin, mutta tavarat eivät, Live -puuteksti on siirretty mustalta hyllylta nyt seinä hyllylle, kynttilä oli ennen yöpöydällä, mutta nyt se koristaa hienosti valkoisella hyllyllä tuomassa väri sinne. Viimeiseksi taulu, sen paikalla oli ennen vähän toisellainen taulu (New York -taulu, keltainen taxi), mutta keksimme Minnan kanssa tehdä siihen nyt vähän uudenlaisen, mikä sopii paljon paremmin huoneeseen.




No, tässä olis mun uuden tyylinen huone. Vielä oottelen innolla, et se teksti tulis jo, mikä tulee siis sängyn yläpuolelle. 
Yksinkertasesti mun huone on  nyt paljon valosampi ja näyttää paljon isommalta ! Ite tykkään kyl muutoksesta. 

Toivottavasti osasitte kuvitella, minkälainen huoneeni oli ennen, mutta aatelkaa se tummenpana, niin käsitätte kuinka suuri muutos on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!