12/23/2012

I just wanna be myself and I want you to love Me for who I am I just wanna be myself and I want you to know, I am my hair



Oon ihan kokonaan unohtanut esitellä teille mun uutta hiusväriä ja jo melkein kuukausi sitten Saksasta tulleita pidennyksiäni. Päätinpä nytten vetää itteeni niskasta kiinni ja kuvata nää hiukset ja pidennykset teille! :)

Eli tilasin siis noin kuukausi sitten Saksasta aitoahiusta olevat clip-pidennykset. Luulin, että niitten saamisessa menisi ainakin kaksi viikkoa, mutta oli mukava yllätys ettei näiden ihanuuksien saamiseen mennyt edes viikkoa! 
   Clip-pidennykseni ovat väriltään vaalean ruskeat (löytyi monia värejä, mutta vaaleat ovat mielestäni paremmat kuin tummat, koska näitä on sitten helppo värjätä itse sen väriseksi kun haluaa), pituudeltaan 55 cm (itselleni kyllä nämä ovat aika pitkät, mutta leikkasin muutaman clipsiosan lyhemmiksi), clip-osia oli yhteensä 8 ja nämä ovat aitoa hiusta. Hinta ei ollut todellakaan paha; postituskulujen kanssa 49,95 € ! 
Jos teitä kiinostaisi tälläiset pidennykset, laittakaa ihmeessä viestiä, niin ilmoittelen myyjän osoitteen teille. :)

Tilaaminen myös ebay:ssä oli minulle ja muille perheen jäsenille aivan uutta, mutta nopeasti ja helposti selvittiin tilauksista. Tilasin siis silloin samalla Kiinasta muutaman mekon ja laukun, jota vielä tässä odottelen. Toivottavasti tulevat pian!


                     Ennen pidennyksiä - Jälkeen pidennyksien kanssa



4 kommenttia:

Thank you for your comment!