12/20/2012

Who is it? Who is it? The winner is ...

Viimein on saatu kaikki 25€ lahjakortti- arvontaan osallistuneiden sähköpostiosoitteet lapuille ja arvottua! Ehhei, en mä nyt iha vielä teille voittajaa paljasta. 
Lueskelin tossa samalla sähköposteja laitellessa lapulle teidän vastauksianne kysymykseeni "Mikä on parasta joulussa?" Siis aivan ihani vastauksia tuli monelta ja liikutuin niistä täysin. Tässä muutama vastaus:

"Varmaankin se, kun saa istua alas ja rauhoittua perheen kanssa. Ja kun saan nähdä mummoni, kun ei tuo varmaan enää kovin kauaa elä, joten on ihan kiva viettää mummon kanssa jouluna aikaa. Istuudutaan pöydän ääreen, syödään kinkkua ja muita jouluherkkuja, jutellaan ja loppuillasta katsotaan aina yhdessä jotain elokuvia, joita joulupukki on tuonut ;)! Ihanaa, kun edes kerran vuodessa ollaan koko perheen voimin samaan aikaan syömässä pöydän ääressä."


"Parasta on se, kun joka paikassa on niin kaunista koristeiden ansiosta. Kimaltavaa kultaa ja hopeaa, punaista, erilaisia materiaaleja. Ja tietysti jouluruuat ja niiden valmistelu."

"Parasta joulussa on jouluinen olo, kuusi, jouluruoat, perheen kanssa yhdessä olo. 
Mulle joulu on varmaan yksi tärkeimmistä juhlista, sillä tässä vuodessa on ollut niin paljon surua. Mun sukulainen joka oli mulle toodella toodella läheinen, kuoli. Kun kuulin sen, en voinut enään mitään, annoin vaan kyynelten tulla, joulu tuo aina hänet mieleen, sillä se rakasti kans joulua, ja muistan aina sen kun se lähetti postitse lahjan, ellei itse ehtinyt tulla sukulaisten lua! :) Ja kesällä oli ihana mennä aina hänen traktorin lavalle kyytiin kun oli kuuma c:"


"Joulussa on parasta se, kun suvun pikkuiset jännittää pukin tuloa ja pukin saapuessa repivät tädinkin paketit auki <3"

"Joulu on perheen ja ystävien aikaa! Silloin on kauhean ihanaa kun kaikki ihmiset jotenkin tuntuvat yhteen kuuluvilta joulun aikaan:) Kaupungilla on jouluvalot ja keskustassa kävelee iloisia ihmisiä lahjanostopuuhissa! Parhautta on myös joulun tutut tuoksut joista glögin tuoksu on kaikista ihanin.Jouluna saa ja pitää syödä hyvää ruokaa ja rauhoittua kynttilöitten valossa:) Lahjat ovat myös kivoja,mutta mielestäni niitten ei pidä olla mitään 500euron arvoisia.Kyllä ne mummon kutomat villasukat tai suklaarasiakin saa mielen iloiseksi :) !"

Arvontaan osallistui huikeat 85 ihmistä! Mahtavaa, että niin moni päätti osallistua. Ajattelin, että koska arvonnan menestys oli kuitenkin aika huikea, niin voisin tulla joskus toistekin pitämään jonkunlaisia arvontoja. :) Mutta jos nyt kuitenkin pidän sen pienen tauon ainakin arvontojen pidosta. (Kerään siis rahaa taas ja mielin uutta arvonta kohdetta.) Voi olla, että jonkunlaista pientä alennustakin jonnekin voisi tulla ensi vuoden puolella. Katellaan sitten myöhemmin! Kiinnostaisiko lisää arvontoja tai tarjouksia jonnekin? :)

NYT VOITTAJA!




Sinä katsoisitko sähköpostisi, olet nimittäin voittanut 25€ lahjakortin H&M:n! ONNEA! :) +Viestiä jos sähköpostisi on kirjoitettu väärin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!