12/06/2012

JOULUARVONTA



Multa on toivottu, että tekisin arvonna. Ajattelin, sitten nyt joulun aikaan tehdä teille tämmöisen pieni muotoisen jouluarvonnan. 

VOITTO: 25 € LAHJAKORTTI kyselyssä eniten ääniä saanut myymälä. (H&M, Timanttiset, Din Sko, Nelly.com. Ps. Voittajan kanssa on mahdollista vielä puhua johonkin muuhun lahjakorttia, mitä listalta ei löydy!)

Voit osallistua arvantaan näin: kommentoi ja kertoo, mikä on parasta joulussa . LAITA MYÖS SÄHKÖPOSTIOSOITE MUKAAN!

Arvonta päättyy klo 15:00, 20.12.2012 ja lahjakortti lähtee arvonnan loputtua 2-3 päivän päästä  voittajalle. 


ONNEA KISAILUUN!



88 kommenttia:

  1. Lämpö ja takka, perhe ja viltti, jouluruoka ja kaakao muki, lumi laskeutuu hiljaa maahan, jouluaamuna pakettien rapinaa, tontut kurkkii ikkunoista ja kynttilät tuikkii ikkunoissa, ja piparin tuoksu mitä muuta jouluun tarvitaan♥

    siiri.tuominen01@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Joulussa parasta on kaikki tutut jotka tulee kaukaa :)<3 ja ruoka!!!!

    emiliaemppu@hotmail.fi

    VastaaPoista
  3. Parasta joulussa on: Kun saa olla perheen kanssa ja saa jakaa joululahjoja +nauraa!

    Peppi-99@hotmail.com...
    gmail--->peppip7@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Joulussa parasta on ehdottomasti joulufiilis ja jouluRUOKA! Se on niin ihanaa kun on joulukuun 1. päivä ja avaa joulukalenterin ekan luukun! sitten myös se kun jännittää aina mitä on 24. luukussa! Jouluaattona on ihana suvun kanssa kokoontua joulupöytään ja nauttia Herrrkullisista joururuuista! Joulukinkku, laatikot, riisipuuro mmm...♥ Illalla sitten lahjoja avaamaan! Kuusikin on aina niiiin ihana perheen kanssa koristella. Ensimmäiseksi kuitenkin jouluaamuna tonttulakki päähän! Myös se on ihanaa kun jouluaattoa ennen on käyty ostamassa kaikille joululahjoja! Se on ihanaa antaa ne lahjat kun näkee saajan ilmeen kun se avaa pakettia. Joulu on mulle koko vuoden tärkein juhla. ♥

    sähköposti: iiris.seppala@viapori.fi
    JA VOISKOHAN LAHJAKORTTI OLLA CUBUKSELLE? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Voin sitten voittajan kanssa vielä keskustella lahjakortista, sitten kun se on selvillä. :)

      Poista
  5. Saa antaa lahjoja ja huomata kuinka iloisiksi he tulevat pienestäkin jutusta ♥ Sekä yhdessäolo.. :)

    ssenni98@hotmail.com
    http://thundersonggg.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Saatan kuulostaa tekopyhältä sanoessani, että mun mielestä se tunnelma on parasta joulussa eikä lahjat, niin ku monelle todellisuudessa. Mutta mä rakastan sitä, kun ei tarvi murehtia mistään ja saa kerrankin olla stressaamatta ainakin sen yhden ihanan päivän. Rakastan jouluvaloja ja piparin tuoksua.

    golden_memory@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. joulussa parasta on ehdottomasti RUOKA ♥ unohtamatta joulun rauhallista tunnelmaa ja lahjojen antamista & saamista. :)

    jokukaveri2@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Joulussa on parasta perheen ja sukulaisten kanssa oleminen ja lahjat !! ainii ja tietysti ruoka (;(; sylve.sieni@gmail.com



    swagonsylvia.blogspot.com

    VastaaPoista
  9. Joulussa on parasta perheen ja kavereiden kanssa oleminen, jouluruoka, ylipäätänsä joulun tunnelma, lahjojen antamisen ja saamisen ilo. Jouluohjelmat ja lumi, unohtamattakaan joulukuusen koristelua ja yhdessä nauramista :)

    maria.helmi.laura@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Varmaankin se, kun saa istua alas ja rauhoittua perheen kanssa. Ja kun saan nähdä mummoni, kun ei tuo varmaan enää kovin kauaa elä, joten on ihan kiva viettää mummon kanssa jouluna aikaa. Istuudutaan pöydän ääreen, syödään kinkkua ja muita jouluherkkuja, jutellaan ja loppuillasta katsotaan aina yhdessä jotain elokuvia, joita joulupukki on tuonut ;)! Ihanaa, kun edes kerran vuodessa ollaan koko perheen voimin samaan aikaan syömässä pöydän ääressä.
    sannakka@netti.fi

    VastaaPoista
  11. Tavallisena suomalaisena pulliaisena tykkään ruuasta ja hyvästä seurasta. Parasta illassa on ehdottomasti, kun istutaan ruokapöytää, ja pöytä on pullollaan kinkkua, graavi/kylmäsavulohta, perunoita, ja kaikkee hyvää ruokaa. Sitte siinä viihdytään tunti jos toinenkin, santsataan, ja jutellaan. Näiden jälkeen onkin parasta lahjat, vatsassa on perhosia kun näät lahjapinon silmies eessä. Et malta oottaa että pääset repimään lahjapapereita :3 Tää kaikki on parasta joulussa.

    jennimoi1@hotmail.com

    http://lifeislikealabyrinth.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Ihan näin omasta mielestäni joulussa parasta on sukulaisten kanssa yhdessä olo ja varmaankin se jouluruoka. Ensiksi syödään sitten avataan lahjat ja illalla vain löhötään sohvalla kynttilöiden ja takan ääressä. Jouluruoka on niin hyvää ja silloin syödään niin että napa narskuu ja sitä saa vain kerran vuodessa. ♥

    nooramyllyneva@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Parasta joulussa .... Ehdottomasti se tunnelma ja joulun kokonaisuus (: Lämmin henki, valostus, rauha ja se odotuksen tuntu, jonka saa kokea. Joulun ruuat, joulukuusi, jouluvalot, lahjat .... Kaikki, se kokonaisuus. Ja se, kun saa oikeesti rauhoittua perheen kanssa perinteiden ja joulun ääreen ja jännittää mitä saa lahjaksi. Se tekee ihanan joulun !
    sähkäri : tumpuzi@hotmail.fi

    VastaaPoista
  14. Joulussa on mukavinta yhdessä olo, hyvä ruoka ja hyvä seura. Lahjatkin ovat kivoja, mutta yhdessä olo voittaa lahjat. Jouluna on myös ihanaa, kun suku kokoontuu yhteen ja pääsee vaihtaa kuulumisia vuosien varrelta. Joulusaunakin kuuluu jouluun. Sen jälkeen näenkin jo ison lahjapinon ja pukin olohuoneessa. Haluasi rynnätä lahjojen luokse, mutta äiti kieltää. Heti, kun pukki on lähtenyt pääsee lahjojen kimpuun ja sen jälkeen nukkumaan ja odottamaan seuraavaa joulua.

    apsu.elina.nieminen@gmail.com

    http://2pientaelefanttia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  15. Joulussa parhaita asioita on ihan vaan joulutunnelma,se kun saa vaan olla,joulumusiikki;edelleen kaikki joululastenlaulut oon vaan niin ihania,jouluruoka tottakai, suklaa,ja lahjojen antaminen,sekä onhan niiden saaminenkin kivaa <;

    pinja-liisa.peuramaki@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Joulussa parasta on yhdessäolo.

    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  17. Osallistun arvoontaan. :)
    Parasta joulussa on minun mielestä lumi ja lahjat. :) Lumi sen takia, koska lumi luo minun mielestäni pitkälti sen joulu fiiliksen ja tunnelman. Ja lumi on muutenkin ihanaa ja kauniin näköstä. :) Lahjoja on taas niin ihana saada ja avata. Varsinkin silloin, kun ei tiedä mitä paketissa on ja sitten kun sen avaa... Se on ihanaa! :) Ja on kiva antaa lahjoja muille, jos muut niistä sitten tykkää!

    s.posti:blogiella@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Joulussa on parasta se hetken pysähdys arkirutiineista sekä lahjojen paketoiminen :)

    pehmis@postiloota.net

    VastaaPoista
  19. joulussa parasta on yhdessä olo :) ihana kun saa perheen kesken syödä hyvää ruokaa ja jutella. ja pakko kai sitä on lisätä joulupukin kuumalinja ja lumiukko jota pitää telkkarista aamulla vahata :DD

    lauranblogiposti@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Joulun tunnelma, hyvä ruoka, kaikki jouluvalot, kun saa ottaa ihania kuvia. Koulusta vapaata, saa vähän rentoutua. Joulukuusen tuominen sisälle, se on ihanaa kun saa koristella sen, Myös hauskaa on kun huomaa että lahjapussi on saapunut sisälle. Lahjoja on myös kiva laittaa kuusen alle & lajitella niitä, että mikä tulee mihinkin (: Joululauluista osa ovat myös joulussa kivointa. Kun joulu-aamuna herää, syö riisipuuroa ja katsoo samalla Joulupukin kuumalinjaa.

    http://lovewayyoulie-tiia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  21. Joulussa parasta on ruoka, yhdessäolo ja tietysti lahjat!
    Illalla on ihana ottaa muki glögiä ja käpertyä vilttiin♥!

    rionblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Joulussa on parasta se tunnelma, ruoka, läheisten rakkaus, joulumusiikit ja lasten ohjelmat :) ihanaa on myös kun voi vaan olla ja löhöillä ja nauttia olostaan :) ei voi edes sanoa mikä joulussa on parasta koska joulu on suoraansanootuna vaan niin ihanaaa aikaa
    :3
    kaija.nogelainen@gmail.com

    VastaaPoista
  23. Joulussa parasta on oikeastaan siihen valmistautuminen, suunnittelu ja valmistelut; jonka kaiken lopputuloksesta saa nauttia!

    VastaaPoista
  24. Joulussa on liikaa ihania asioita, mutta näin tiivistettynä se ihana tunnelma, joululaulut, ruoka, tuoksu, lahjat, kuusi ja koristeet sekä ystävät ja perhe ja yhdessäolo :) Kliseistä mutta totta!

    karozeewa@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Joulu on perheen ja ystävien aikaa! Silloin on kauhean ihanaa kun kaikki ihmiset jotenkin tuntuvat yhteen kuuluvilta joulun aikaan:) Kaupungilla on jouluvalot ja keskustassa kävelee iloisia ihmisiä lahjanostopuuhissa! Parhautta on myös joulun tutut tuoksut joista glögin tuoksu on kaikista ihanin.Jouluna saa ja pitää syödä hyvää ruokaa ja rauhoittua kynttilöitten valossa:) Lahjat ovat myös kivoja,mutta mielestäni niitten ei pidä olla mitään 500euron arvoisia.Kyllä ne mummon kutomat villasukat tai suklaarasiakin saa mielen iloiseksi :) !

    krissemo@hotmail.fi

    VastaaPoista
  26. Joulussa on parasta tunnelma ja ku kaikki ihmiset on niin ilosia! :) Ja se että saa kunnolla kerranki viettää perheen kanssa aikaa

    vilma-ikonen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  27. Mun mielestä parasta joulussa on perhe, ystävät ja tietenkin tunnelma ! Saa viettä perheen ja ystävien kanssa ihanaa aikaa! On myös niin ihanaa kun joka paikassa on jouluvaloja. Lahjat on myös kivoja, mutta ne eivät saa mennä perheen ja ystävien edelle. Jouluherkut on myös hyviä !

    Lottamikkila00@hotmail.com

    VastaaPoista
  28. Joulussa on parasta se tunnelma! Jouluvalot, piparit, tortut, perhe, kuusi, ihan kaikki♥

    suvi.tukiainen@wippies.fi

    VastaaPoista
  29. Joulussa on parasta se fiilis mikä tulee jouluaattona, kun oot sukulaisten seurassa ja esim. meillä tulee vielä pukkikin käymään koska meil on niitä pikkusia vielä :) ♥

    vivian.kosunen@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Kaikki sanovat tunnelman olevan joulussa parasta. No, niinhän se onkin, mutta eniten pidän oikeastaan koko kokonaisuudesta. Iloisuus, koristeet, valot, lahjat, perhe, ystävät, musiikki, kaikki. Jouluna tuntuu, että kaikki on hyvin.

    jeminav@netti.fi
    http://mimarzi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  31. parasta on loma, yhdessäolo, ihana ruoka (kinkku ja piparit :D) sekä tietty lahjat ^-^

    hamu_ketju@live.com

    VastaaPoista
  32. Minun mielestä joulussa on parasta kaikki ne ihanat ruuat, tuoksut, perheen ja sukulaisten kanssa oleminen ja onhan se kiva saada ja antaa lahjojaki ! Joululaulut on myös aivan ihania, pimeinä iltoina on kiva kuunnella niitäki. Yleensä aattona on myös kiva käydä joulukirkossa ja sitte virittäytyä siihe joulufiilikseen :)

    reetta.jkarhunen@hotmail.com

    VastaaPoista
  33. Joulu on vaa nii ihanaa aikaa, että on hankalaa valita parasta asiaa.
    Ainaki joulussa on parasta perheen ja sukulaisten kanssa olo. Joulu tavallaan kokoaa mun perheen yhteen, ja sitten voidaan nauttia yhessä olosta. :)
    Se tunnelmaki on niin ihana, ku kaupungilla välkkyy jouluvalot, ja ihmiset on hyvällä tuulella ja iloisia. Joulussa ei oo mitään huonoja puolia, siks mä rakastanki joulua ylikaiken. ♥

    Jouluna saa myös rauhoittua koulun murheilta ja ottaa välillä rennosti! ;)

    xoxo,
    anskunenn@hotmail.com (< huomaa kaksi ännää! :))

    VastaaPoista
  34. joulus on parasta ku saa hyvää ruokaa, ja mukavia lahjoja, ja muuteki saa vaa rentoutuu ja nauttii siit joulutunnelmasta :) :)
    minna.sokura97@luukku.com

    VastaaPoista
  35. Parasta joulussa on kaikki perinteet oman perheen kanssa ja se tunnelma:3
    suvi.lahdemaki@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Joulussa on parasta se, että tapaan serkkujani jotka on ihan hulluja. Varsinkin se pienin niin touhu päällä koko ajan, varsinki kun pukki tulee. Mennään viettämään porkulla äidin vanhempien luokse joulua. Siellä saadaan lahjat ja hyvä ruoka. Joulussa on paras ta myös ruoka. Se on niin ihanaa♥ Ainut syy miks odotan talvea on joulu. On myös kivaa kun nyt, ainakin täällä saadaan valkoinen joulu c: Jolloin on myös kiva katsella kun koirat piehtaroi lumessa :).


    banzai-ninja@hotmail.com


    :)



    VastaaPoista
  37. Joulussa on parasta tunnelma, ja se rento fiilis ettei tarvi olla juoksemassa johonkin, koulujutut ei höngi niskaan ja saa olla rauhassa kotona. Ihanaa kun saa luvan kanssa syödä kunnolla liikaa ja viettää perheen kanssa aikaa:-)

    marirasanen@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Se tunnelma. Kynttilät, lämpö, joululaulut, hyvää ruokaa.. jne :)
    anuu-91@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. joulussa on parasta tunnelma. ja että perhe on lähellä ja voi viettää yhessä joulun :3 myös jouluruoka ja joulukuusen koristelu on ihanaa ! ♥

    linda44@windowslive.com

    VastaaPoista
  40. Valkoinen maa on niin jouluista, ja tunnelma on myös parhaimpia asioita. Tietysti myös ruoka ja perheen kanssa yhdessäolo. Ja sitten mää en ainakaan ota mitään stressia niin voi olla vaan rauhassa. JA JOULULAULUT!<3


    janina.peltoniemi@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Parasta joulussa on perhe, joulutunnelma & ruoka. Onhan ne lahjatkin kivoi, mutta ensimmäiset on tärkeimpiä. (:

    jennyjalonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Joulussa on parasta, tunnelma & kun kaikki on yhdessä ilman riitoja. Ei oo kiire mihinkää ja voi vaan nauttii seurasta ja syödä hyvin. Voi vain olla.

    inkaasdi@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Joulussa on parasta perhe, joulun tunnelma, rentoutuminen ja kaikki jouluperinteet :)
    omppu.salonen@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Parasta joulussa on ehdottomasti se kun tietää että perhe voi olla yhdessä ihan rauhassa, antaa lahjoja toisilleen, pelata kivoi pelei yhessä, syödä tuhat kertaa päivien mittaan ja katella yhessä joululeffoi (yksin kotona leffat on meiän perinne!). Parasta on vaa se että on joulu, eikä kiire mihinkään :)

    nondsku@hotmail.com

    VastaaPoista
  45. Kisa
    Joulussa on parasta kun saa olla perheen kanssa ja ei tarvitse miettiä koulua.

    Rautio.nanna@hotmail.fi

    VastaaPoista
  46. Joulussa on parasta se että saa viettää vaikka koko päivän pulkkamäessä kavereitten kanssa, tai lasketella sylikummin kanssa. Sekä tietenkin perhe ;)

    iidahuuskonen@ymail.com

    VastaaPoista
  47. Joulussa on parasta: Jouluruoka, joulurauha, perheen kanssa oleminen.. Niin ja joulukuusen koristelu on ihanaa.. Ja joulu hälinä on ihanaa.. On myös mukava aukasta lahjojakin. :) Myös lahjojen antaminen on ihanaa♥

    Hyvää joulun odotusta kaikille♥

    pinjapatari@hotmail.fi

    VastaaPoista
  48. Parhainta joulussa on viettää aikaa perheen ja sukulaisten kanssa. Mummo tulee meille jouluaattona, syödään yhdessä jouluruokaa, katsotaan televisiosta jouluohjelmia, syödään suklaata, torttuja, pipareita, käydään viemässä haudoille kynttilät, ja ollaan vaan ja rentoudutaan :)

    Hyvät joulun odotukset kaikille tasapuolisesti!

    danone_hullu@hotmail.com

    VastaaPoista
  49. Parasta on se, kun joka paikassa on niin kaunista koristeiden ansiosta. Kimaltavaa kultaa ja hopeaa, punaista, erilaisia materiaaleja. Ja tietysti jouluruuat ja niiden valmistelu.

    wala.pihlaottilia@gmail.com

    VastaaPoista
  50. mä rakastan joulun tunnelmaa eniten ! se jännitys koko päivän ku oottaa lahjoja ja saa syödä paaljon kaikkee hyvää ! <3

    relentlessoona@hotmail.fi

    VastaaPoista
  51. Joulussa parasta on se että koko perhe kokoontuu yhteen. Mun vanhemmat tekee ihan hirveesti töitä ja en hirveen usein nää niitä silleen kunnolla. Mut jouluna kaikki kokoontuu, ei oo mikään kiire, saa nauttia hyvästä tunnelmasta, ruoasta ja tietysti ne lahjatki on kivoja. :)

    nea.seuri@gmail.com

    VastaaPoista
  52. Joulussa on parasta... (kaikki) No vaikka se että vietetään aikaa läheisten ihmisten kanssa ja kaikkialla on niin kaunista! (:

    eemmamm@gmail.com

    VastaaPoista
  53. Parasta on joulussa olla perheen kanssa & sukulaisten , sekä kun meidän perhe tekee useita asioita yhdessä ja joulussa on sekin parasta tunnelma & lumi ♥

    amsu.sadinmaa@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Ehdottamasti se joulun tunnelma ja se kun saa viettää yhdessä joulua läheisten kanssa, eikä mihinkään ole kiire! :)

    lunddsofia@hotmail.com

    VastaaPoista
  55. Parasta joulussa on tunnelma ja kiireetön aika läheisten kanssa. Sekä ruoka!
    eevanpostit@gmail.com

    VastaaPoista
  56. en osaa päättää vaa yhtä asiaa , nii parhaita asioita on yhessä olo ( perheen & sukulaisten kanssa) , hyvä ruoka ( kala , erilaiset laatikot) & joulusauna , siellä on vaan niin kiva jutella muitten kaa (: & viimesenä varmaa tunnelma , se että on kynttilät päällä & punasta kaikkialla , on ihanaa :) pampula.vainio@hotmail.com

    VastaaPoista
  57. Parasta joulussa on jouluinen olo, kuusi, jouluruoat, perheen kanssa yhdessä olo.
    Mulle joulu on varmaan yksi tärkeimmistä juhlista, sillä tässä vuodessa on ollut niin paljon surua. Mun sukulainen joka oli mulle toodella toodella läheinen, kuoli. Kun kuulin sen, en voinut enään mitään, annoin vaan kyynelten tulla, joulu tuo aina hänet mieleen, sillä se rakasti kans joulua, ja muistan aina sen kun se lähetti postitse lahjan, ellei itse ehtinyt tulla sukulaisten lua! :) Ja kesällä oli ihana mennä aina hänen traktorin lavalle kyytiin kun oli kuuma c:
    anna.kurppa@windowslive.com ( sähköposti jota käytän eniten )

    VastaaPoista
  58. Parasta joulussa mielestäni on loma ja yhdessäolo! Saa olla perheen ja ystävien kanssa. Silloin saa unohtaa kaikki huolet ja olla vain. Jouluna on esim hauska katsoa jotain yhdessä tai pelata tai vain olla ja jutella! Joulussa parasta on myös joulupukki ja noitarumpu leffa! :) ♥ Hyvää joulun odotusta!
    http://smile-jenna.blogspot.fi/
    jenna2011@live.fi

    VastaaPoista
  59. Parasta joulussa on valokuvaus ; kaikesta saa niin ihania kuvia c:
    ronjakuvaa@gmail.com
    http://ronjakuvailee.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  60. Joulussa parasta on ehdottmasti tunnelma, rentoutuminen, perhe ja sukulaiset ♥ Ite tykkään koristella huoneeni kynttilöillä ja jouluvaloilla. Tuoksukynttilät mitä parhain! Mikä parempaa kun kuunnella rauhallista musiikkia kynttilänvalossa ja hyvää jouluruokaa syödessä! Lahjat eivät oo tärkein, mut onhan se ihan kiva katsella mitä ite saa ja mitä muut saa :)

    vivecasays@blogspot.com

    VastaaPoista
  61. joulussa parasta on ehdottomasti tunnelma, rentoutuminen, perhe ja ystävät ♥ Mikä parempaa kuunnella rentouttavaa joulumusiikkia, kynttilöiden valaistuksella syödä ihanaa jouluruokaa ja herkkuja! Lahjat ei oo tärkein mut onhan se kiva kattoa mitä ite saa ja mitä muut saa :)

    vivecasays@blogspot.com

    VastaaPoista
  62. Joulussa parasta on perheen kanssa yhdessäolo, ilman mitään kiirrettä tuottavia tekijöitä. Joulussa on monia muitakin hyviä puolia, kuvista tulee aina jälkeenpäin katsottuna niin mahtava joulufiikis!:)

    emmi.u-p@hotmail.com
    http://partofmylife-emmi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  63. Parasta joulussa on kun saa olla perheen kanssa yhdessä ja on ihana joulutunnelma.

    minttu.kiviniemi@koulu.rusko.fi


    onlylifee.blogspot.fi

    VastaaPoista
  64. Joulussa on parasta yhdessäolo, ruoka, tunnelma ja se kun ei oo mihhinkään kiire ♥

    iippa.00@hotmail.com

    VastaaPoista
  65. Parasta joulussa on tunnelma, perhe, ruoka ja jouluinen kuusen tuoksu. Yltäpäätä joulu on ihana juhla♥

    johanna.henriikka@hotmail.com

    VastaaPoista
  66. Parasta joulussa on tietty yhdessäolo perheen ja tuttujen kanssa, ja LAHJAT ! Ei pelkästään lahjojen saaminen, vaan myös niiden antaminen. On kiva paketoida lahjoja ja miettiä kuinka toinen ilahtuu ja yllättyy saadessaan sen. Joulukirkossa tulee käytyä melkein joka joulu ja se tunnelma siellä on jotain niin ihanaa!

    vilma.romppainen@surffi.net

    VastaaPoista
  67. Joulussa on parasta se kun tutut ja sukulaiset kokoontuu yhteen ja saa viettää aikaa perheen ja sukulaisten kanssa, eikä kenelläkään ole kiire mihinkää. Tietysti myös jouluruoka ja kun syöt sitä tärkeiden ihmisten kanssa. Rakastan myös lahjojen paketoimista ja niiden jakamista ja myös niiden saamista ja muutenki jouluna on ihanan rauhallinen tunnelma!:)

    wilma.talvitie@hotmail.fi

    VastaaPoista
  68. Joulussa on parasta se, kun suvun pikkuiset jännittää pukin tuloa ja pukin saapuessa repivät tädinkin paketit auki <3

    ttuksu96@gmail.com

    VastaaPoista
  69. Parasta joulussa on sukulaisten kanssa yhdessäolo pitkään aikaan, odottava, rauhallinen ja talvinen tunnelma ja lahjat. Lahjoilla tarkoitan niin antamista kuin saamistakin.

    complicatedchild@hotmail.fi

    VastaaPoista
  70. joulus parassta on kinkku ja se että lapset on kotona.

    tapahola@luukku.com

    VastaaPoista
  71. se että saa viettää aikaa perheen kanssa kun arkisin ja viikonloppuisin on aina kiire ja ei ehdi keskustella rauhassa ♥

    martina.koistinen@gmail.com

    VastaaPoista
  72. perhe ja jouluruoka :)
    ilse.rautio@hotmail.fi

    VastaaPoista
  73. kun ei oo mihinkään kiire, hyvä ruoka, hyvä seura ...♥


    werkkuu1@gmail.com

    VastaaPoista
  74. Jouluna parasta on, kun ei ole kiire mihinkään, ei tarvitse huolehtia koulun kiireistä, ja saa viettää aikaa mukavien ystävien ja sukulaisten kanssa. Joulua ei korvaa mikään! ♥♥

    VastaaPoista
  75. Jouluna parasta on kun saa viettää aikaa perheen ja sukulaisten kanssa, eikä ole mihinkään kiire! Kaikki kiireet voi vain unohtaa, eikä tarvitse huolehtia koulu kiireistä! Joulua ei korvaa mikään.♥

    / anki1999@luukku.com

    VastaaPoista
  76. Joulussa parasta on tunnelma, ruoka ja seura ++ ku pikkuset oottaa joulupukkia c:


    emppu_pipO@hotmail.com

    VastaaPoista
  77. Mun mielestä joulussa parasta on perheen ja sukulaisten yhdessäolo sekä se ihana tunnelma, kun on pimeää ja kynttilät palaa + joulukuusen koristeet kimaltelevat ♥ Itse en pidä lahjojen saamista tärkeänä, mutta mulle tulee tosi hyvä mieli siitä, kun oon antanut lahjan ja sen saaja on siitä tosi ilonen ja kiitollinen.

    woodoonukke@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Joulussa on parasta se että koko perhe kerkeää olla yhdessä, ja häpeillen myönnät että ne lahjatkin on aika kivoja :D
    -Aada-
    aho_immonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  79. Mun mielestä joulussa parasta on ainakin se että voin pukea itseni AINA lämpimästi ja punaiseen♥ Mitä ylensää en tee, mutta joulussa on kans parasta se et pääsen näkee mun vanhoja kavereita iskääni ja lemmikkejäni kun vanhemmat ovat eronnut asun vielä äitini luona et iskän luona oon vaa joulut :p


    jaana.heikkinen@hotmail.fi

    VastaaPoista
  80. Joulussa on ylivoimaisesti parasta yhdessä olo ja mukava tunnelma,ja se illanodotus. Me kun juhlimme sankoin joukoin,pienimmät odottaa ihan innoissaan joulupukkia ja tunnelma on katossa:)

    aada.lehtoranta@gmail.com

    VastaaPoista
  81. Joulussa on parasta perheen kanssa yhdessäolo:) Ja tottakai lahjojen antaminen<3

    janitaviden@gmail.com

    VastaaPoista
  82. Hyvä ruoka ja läheisten kanssa vietetty aika.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Parasta on aika rakkaiden ihmisten kanssa :--)

    tassu_94@luukku.com

    VastaaPoista
  84. Tässä linkki blogisi arvosteluun:)

    http://lifeedreamm.blogspot.fi/2012/12/luukku-20-blogi-arvostelut.html

    VastaaPoista
  85. KIITOS PALJON OSALLISTUJILLE! :>

    VastaaPoista

Thank you for your comment!