2/27/2013

Sometimes I think that it's better to never ask why

Hiihtoloma on lähtynyt käyntiin aika "tyylikäästi", joka päivä kokkaillen ja kotiaskareita tehden. (Jippii...) Kiitos vaan sulle rakas veli, kun et osaa itse tehdä mitään. Viikonloppu meni kotona veljen ja veljen kaverin ja hänen tyttöystävänsä kanssa katsomalla Putousta (onnea Karim!) ja pelaamalla uunoa (vai kirjoitetaanko se peli unoa muuten?:D). Hauskaa oli ja nauraakin sai paljon. 
Muuten olenkin sitten nähnyt kavereita ja käynyt kahvilla, sekä tottakai tuli katsottua sunnuntai-maanantai välisenä yönä Oscar-gaala! Hienoja asuja oli taas ja pitää vissiin nähdä tuo Piin Elämä -elokuva, ku niitä  oscareitakin tuli jonkin verran hankittua ja kehujakin paljon on saanut! 

Kuvailin teille muuten lupaamani videopostauksen. Toivotaan nytten, että saan sen huomenna laduttua sen teille katsottavaksi. 







7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos paljon, kaulakorua löytyy minulta myös hopeana ja olen ostanut sen Ur&Penn -liikkeestä. :)

      Poista
  2. Sulla on kiva blogi! Oon seurannut blogiasi aika kauan ja huomannut, että se vaan muuttuu koko ajan paremmaksi! Sulla on mukavia postauksia ja osaat kirjoittaa kiinnostavasti ihan normaaleista jutuista! Et kerro blogissasi vain elämäsi huippuhetkistä vaan myös normaalista elämästä ja peruspäivistä ja mielestäni tämä on erittäin hyvä asia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirveästi! Sait kyllä hymyn huulille. On todella mukava kuulla, että blogini menee parempaan päin, eikä jämähdä paikoilleen. Kiitoksia kommentistani ja yritän tehdä tästä blogista vielä paremman ;)

      Poista
  3. Ihana koru! Muutenkin tosi kivan oloinen blogi ja hyviä kuvia :)

    VastaaPoista
  4. ihana asu :) !
    käy kurkkaa mun blogi ! :) http://nothingbutahuman1.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Thank you for your comment!