3/01/2013

Finally! First video


Hehhe, kyllä sitä änkytystä taisi jonkin verran olla... No, ensimmäinen videopostaus kuitenkin ja uskokaa tai älkää kyllä jännitti! :D Jotkut saattoivatkin huomata tän mun ihanan r-vikani. 
Mulla oli teille alunperin vähän pidempi video ja paremman laatuinen, mutta tämä kysyinen video katosi jonnekin. :( Joudutte nyt hyväksymään tämän surkealla web-kameralla kuvatun videon. Pahoittelut myös, että ääni kuuluu tosi hiljaan. (Olisi varmaan pitänyt ottaa mikki tai jotakin käyttöön! Kuulostan myös ihan pikkutytöltä tossa:D Se toinen video oli kyllä paljon parempi, no tämä saa nyt kelvata ensimmäisekseni.)

Anteeksi, että videossa kesti, mutta parastahan on se, että loppujen lopuksi saitte sen. Kommenttia saa antaa, otan kyllä sitä aina vastaan. Ja katsotaan jos tekisin joskus, jonkun videopostauksen taas. :)

4 kommenttia:

  1. Mullaki on är-vika ja sen takii en oikein uskalla tehä semmosia videoita, missä puhun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin se aluksi vähän jännitti, koska itelläni on sellain, että joissakin sanoissa se r-vika kuuluu ihan tosi selkeästi ja joissakin sitten ei. Kuitenkin r-vikasia löytyy maailmasta monia ja loppujen lopuksi ei se nyt niin paha juttu ole, ainakin puheemme huomataan ;) Suosittelen siis tekemään videon, missä itse puhut, koska ei ihmiset oikeastaan sen suhteen niin tuomitsevia. Ja ei kukaan vioillensa voi mitään. :)

      Poista
    2. Oioi, toi siun r-vika on aevan ylisöpön kuulonen 83

      Poista

Thank you for your comment!