3/03/2013

Kylpykylpykylpyyy ♥



Loma ois sitten virallisesti ohi! Eiii! Tuntuu, ettei mulla olisi ollut ollenkaan lomaan. Päivät meni aika monesti kouluhommia tehdessä. No, kyl mä ehin ehkä jotain muutakin tekämään. Esim. näkemään rakkaita kavereita, olemaan kullan kanssa ja viettämään laatuaikaa veljen kanssa. Harmi vaan, etten saanut yhtään tehtyä mitään ulkoliikunnallista. Mun piti käydä hiihtämässä tai lautailemassa, mutta eipä nyt tultu käytyä. :( 
Viikonloppuna otin ihan rennosti; söin älyttömän hyvää pihviä ja valkosipuliperunoilta (jotka ei kyl yhtään maistu valkosipulille!), katoin leffaa ja muita tv-ohjelmia rakkaan kanssa ja kävin rentouttavassa porekylvyssä. (Meillä on siis poreamme, jossa silloin tällöin, okei aika harvoin käyn, mutta silloin kun käytän sitä vietänkin sen seurassa tunnin tai jopa pari helposti.)

Huomenna sit aamulla kouluun, onneks meen vasta yhdeksään. Tiedossa ois luultavasti tällä viikolla lukemista  ja muita koulutehtäviä, kavereitten kans hengailua ja rakkaan kanssa aikaa viettämistä, sekä voisin varmaan viikonloppuna mennä katsomaan mun suloista kummityttöäni. :) Nyt ei sit muuta, heipähei!



Kasvonaamio vaa naamassa:)



2 kommenttia:

  1. Aivan upea toi sun banneri! Rakastuin heti ensisilmäyksellä! <3 Ja oot muuten hirmu nätti tyttö :3

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista

Thank you for your comment!