3/08/2013

Some beaty tips

Päätinpä tehdä teille tälläisen kauneus-postauksen, koska en hirveesti oo teille kertonut, miten hoidan hiuksiani, kasvojani yms. Nyt kerron siis mun suosimia/suosikkeja iho-ja hiustuoteita +suosikki hajuveteni. :)



Kasvojen hoito:

1. Neutrogena -kasvojen puhdistusaine, sanotaan, että mustapäiden pitäisi vähentyä kolmen käyttö viikon aikana jo huomattavasti. No, mulla ainakin mustapäät ovat vähentyneen selvästi! Eli toimii ainakin minulla tuo sanonta. Puhdistaa hyvin kasvot ja ei jätä naamaa punaiseksi. Tykkään! 

2. Yves Rocher -kasvovesi, tää on musta aivan ihana! Todella raikkaan tuoksuinen ja hyvin ihon virkistävä. Tämä on kuivuu/imeytyy nopeasti ihoon, joka helpottaa ainakin muan aamuja huomattavasti. Mulla on nimittäin joskus ollut sellaista kasvovettä, jossa kesti kauan, että se oli kokonaan imeytynyt kasvoihin. Hidasti silloin paljon kiireisinä aamuina.

3. Yves Rocher -kasvovoide, ehottomasti paras kasvovoide, mihin oon koskaan törmännyt!! Imeytyy kasvoihin hetkessä, ja pääset nopeasti meikkaamaan. Hyvä meikin olla pohjustus-/kosteuttavanavoiteena. Kosteuttaa koko päivän. Tää on ehkä kaikista parasta, jättää ihon kimmoiseksi ja mattapintaiseksi!!!! Naama ei siis jää rasvaisen tuntuiseksi tai kiiltäväksi. Suosittelen kaikille! :)


Hiukset:

4. Bastiste -kuivashampoo, uusi todella hyvä löytö. Löysin tämän siis Kicksistä, muutama päivä sitten. Tämä kuivashampoo, minkä itse ostin on tarkoitettu tummille hiuksille. Purkista tulee rusken/tumman väristä suihketta, sillä saa helposti vähän juurikasvuakin piiloon. :) Tekee hiuksista pörröiset ja raikkaan näköiset/tuoksuiset. Tästä samasta sarjasta löytyy paljon eri tuoksuisia kuivashampoita, jotka sopivat paljon paremmin vaaleille hiuksille, kuin tummille. Sinulle, joka et joka aamu jaksa pestä hiuksiasi!

5. Bed Head -hiuslakka, tämä sama hiuslakka on ollut mulla monia vuosia jo käytössä. Todella kestävää hiuslakkaa. Muutama suihkaus ja kampaus pysyy koko päivän. Hiuslakka on niin hyvän tuoksuista, että sitä voi käyttää hajuvetenäkin. (Olisikohan joskus cosmopolitanissa sanottu niin, mutta olen kyllä heidän kanssaan samaa mieltä!) Kunnon kampaamotuote ja ei ihan halvalla saa, mutta jos haluat kampauksen kestävän ja hiusten tuoksuvan ihanalle, kannattaa ostaa +kestää muutaman kuukauden.

6. Catwalk -kiharoiden pitäjä, jos rakastat kihartaa hiuksiasi, mutta harmittelet, kun ne eivät kestä koko päivää, tässä on tuote jolla ne varmasti kestää! Suihkuta hiuksiin, kiharra, katso illalla ja huomaat, että kiharat ovat edelleen melkein samalaiset kuin heti tekemisen jälkeen. Antaa myös silkkistä kiiltoa hiuksille. :) Ps. kampaamotuote.

7. Schwarzkopf Gliss -hiusöljy, mulla ainakin hiuslatvat ovat pikkuisen menneet kuiviksi. Päätin sitten kokeilla, että jos hiusöljy auttaisi siihen. No, muutama tippa öljyä, levitys latvoihin ja wau! Hiuksista tulee silkin pehmeät ja kiiltävät, sekä terveen näköiset. 


Hajuvedet:

8. Trésor Midnight Rose-Lancôme -hajuvesi, viime vuoden keväällä käytetty hajuvesi, mutta edelleen suosikkeihini kuuluu. Tämä hajuvesi herättää myös paljon viime kevään/talven muistoja. 

9. Escada Sunset -hajuvesi, kesätuoksuksi aivan täydellinen tai sinulle,joka pidät kukkatsen tuoksuista. Kun ensimmäisen kerran haistoin tuoksua, olin lumottu. Minut valtasi heti kesäinen fiilis, vaikka vettä satoikin ulkona. Ehdottomasti pakko saaha -tuote! Tuoksu kestää koko päivän. Tämä Escadan Sunset ei ole ainoa Escadan tuoksu josta pidän. Minulta löytyy vielä kaksi muutakin suosikkiani, mutta tämä ehkä on kumminkin kaikista paras. :)

6 kommenttia:

  1. Muistatko yhtään paljon tuo kuivashampoo mahtoi maksaa? :)

    VastaaPoista
  2. 8€ maksoi tämä kysyinen kuivashampoo, sekä muutkin tämän merkin kuivashampoot maksoivat saman verran. :)

    VastaaPoista
  3. Toi banneri on hieno! :3333

    http://hullusieni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. paljo noi 2 muuta kampaamo tuotetta maksoi???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bed Head -hiuslakka muistaakseni maksaa noin 20-28€ ja Catwalk -kiharoiden pitäjä taitaa olla, jos hinta ei ole muuttunut n.22 €

      Poista

Thank you for your comment!