1/30/2014

Lämmin ja niin pehmee, sänky en mä sun vierestä aamulla haluu koskaan lähtee.






Miten yksi pienikin asia voi saada mielen ihan alas? Miun aamu ei oikeen lähtenyt kovinkaan hyvin... Olin unohtanut laittaa kerätyskellon soimaan ja niimpä sit mie nukuin pommiin. Pakkoha se miun oli vaa sit hyväksyy, et myöhästyisin koulusta tunnilla ja saisin sen takii korvattavan tehtävän.
   Miulla oli aamulla ennen linkkipysäkille lähtöö aikaa rauhassa selata facesbookin tapahtumia. Ja sit se iski, jokin vanha juttu oli pompannu etusivulle. Pää raksutti kovaa vauhtia kokoajan vaan alaspäin. Osittain miuta naurattaa, koska sehä oli vanha juttu :D No, mutta kyl ne miun aamuset facejutut unohtu aika nopeesti päivän edetessä kouluasioiden parissa. 

Koulun jälkee päätin Minskun kanssa lähtee luistelee. Hyvin se luistelu sujui, vaikka jää olikiin aika liukkaan tuntuista ja tuntukii välillä, et meinaa mennä nuri. (Tää oli siis toinen kerta tänä talvena ku mie olin luistelee.) 

Huomenna miulla on vapaapäivä koulusta, ni katotaa, mitä mie keksin. Tuun siis varmaa postailemaan huomisesta sitten enemmän tänne myöhemmin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!