1/28/2014

Temppukone, se kiusankappale








Tässä mie tietokoneen ääressä, vaa siemailen teetä ja lauleskelen, vaikka pitäis olla ihan muuta tekemässä. Ei vaan millään kiinnostaisi alkaa lukemaan huomiseen kokeeseen, mut pakkoha se varmaan kohta on... Onneks miulla on enää yksi viikko, ni sitte pääsenkii tekemää vähä muuta, ku lukemaa joihiki kokeisii. (Pikku ipanat täältä tullaan! Uusi alikersantti on tulossa taloon pian.)

Miun puhelin on tässä  jo pitkään aikaa alkanu temppuilemaan ja sisältä hajoilemaan, ja nyt sit tää temppuilu saa miulle pikkuhiljaa riittää! Oon aattellu tässä lähipäivänä viiä ton temppukoneen huoltoon (jos nyt siis takuuta sattuu vielä olemaan). Jospa se siellä huollossa saataisiin kuntoon, muussa tapauksessa miu pitää varmaan sitten ostaa uusi puhelin. (Oisko ehdotuksii puhelimen suhtee, jos sellainen pitäisi ostaa?)

2 kommenttia:

  1. Samsung galaxy S3 on hyvä! Kuha et ainakaa vaa osta mitää noloo massateini ylihinnoteltuu ja yliarvostettuu applee mikä haloo ekasta pienestä kolhusta ni kaikki on hyvi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosta Samsung galaxy S3 oonkii kuullu paljo hyvää, ja sitä on suositeltuki aika paljon miulle. Juu, applee en tosiaakaan meinannut ostaa:D hinta iha liia kallis ja muuteki hajois varmaa miun käytös heti ja ei siin miun mielstä oo oikeastaa paljoo mitää ihmeellistäkää :)

      Poista

Thank you for your comment!