2/03/2014

Viikonloppu





Sain nyt lopullisesti tarpeekseni miun puhelimesta ja niimpä sit päätin perjantaina (koska miulla oli vapaapäivä) viedä sen kännykän viimein huoltoon/korjaukseen. Oli ihan kauheen outoa, kun ei päässykään enään esim. instaan puhelimella. (Jouduin siis ottamaan vanhan nokian puhelimeni käyttöön, joka tuntui tosi oudolta.) No, mutta ei se puhelin ollu miulla sit edes kokonaista päivää käytössä, sillä miun ihana kummi sai tarpeeksi sen "vibraattorin" (nokiani lempinimi) järkyttävän kovasta tärisemisestä viestiä tullessa. Niimpä, se ojensi miulle sen lumian ja sano: "Käy pienentämässä siun sim-kortti ja ota tää lainaa. Toi siun nokias on nimittäin ihan kauhea." :D No, jospa se miun entinen puhelin tulisi pian sieltä huollosta ehjänä, niin pääsen palauttamaan tän lumian takasin.

Perjantaina kävin siis moikkaamassa miun kullannuppuu ♥ (On nii ihana nähä, ku oma kummityttö on niin innoissaan aina kummia nähdessää. :3) Miusta oli jotekin tosi huvittavaa nähä, ku kummin pikku muru on tulossa johonkin uhmaikään. Se neitokaine osasi  kyl aika nätisti heittäytyy maahan ja esittää itkevänsä. :D Rebekalla on tapana myös ärsyttää vähän äitiään ja kaataa pillimehui ja juomapullossa olevaa vettä maaha huvin vuoksi. No, se pikkune päätti sitten kokeilla, miten kummi reagoi sellaseen käytökseen. (Ei kyl paljookaan naurattanu se pelleily) Mie sit päätin vähän puhuu tälle neidille ja johan se alkokin kattoo miuta anteeksi pyytävästi ja sit viel sanokin "anteeks". Ihana miun pikku tyttö. :)

Miun lauantai meni oikeastaan löhöillessä ja telkkarii kattoessa hyvässä seurassa, ja sunnuntaina pääsin sitten viimein näkemää "Ei kiitos!"-leffan. Tää leffa oli kyl niin odottamisen arvonen. En oo varmaan koskaan nauranu noi paljo mitään suomalaista leffaa kattoessa. Leffa oli kyl aivan huippu ja niin myös seurakin, kiitos! (Suosittelen menee kattoo ton "Ei kiitos", jos komedia siis kiinnostaa!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for your comment!