12/29/2013

Lomakuulumisia


Iha sairaan hyvä biisi, mut myös samalla yks maailman ärsyttävin!

En muista yhtään, milloin viimeeksi olisin avannu tän koneen ja tullut käymään kunnolla koneella. Päätin nyt kummiskin vähän ryhdistäytyä ja vaihtaa sängyn puolelta tietokoneelle tekemään näyttösuunnitelmaa (koulutehtäviä..) ja kirjottelemaan kuulumistani.


Minulla on ollut aika ilonen loma, vaikka luulin tästä tulevan ihan muuta. Joulu meni, miten meni. Tänä vuonna miulla ei siis ollut yhtään joululahjatoiveita, siksi en osannu odottaakaan, mitään suuria paketti määriä. Myöskään tänä vuonna miul ei ollut yhtään sitä joulufiilistä, koska ulkona oli (ja on edelleen mustaa), äiti oli jouluilta töissä yms. No, mutta ihan mukavan joulun sain ankkaa syödessä :D ! (Tai enhä mie sitä ankkaa sit uskaltanu syyäkää loppujen lopuks.) Ei ihan perinteinen joulu meillä tänä vuonna, mutta aika mahtava silti. (No hei, kuvitelkaa nyt mie ja pojat, ni tajuutte ettei mein joulusta voinukaa tulla muuta kuin mahtava!)








Joulun jälkeen en oo tehny yhtään mitään muuta, ku kattonu Gossip girlin tuotantokausia (jotka sain siis joululahjaksilahjaksi), viettäny aikaa ystävien kanssa, syönyt hyvin, miettinnyt asioita,...
   Eniten mua onkin tässä mietittänyt tuleva uusi vuosi. Miulla ei nimittäin ole mitään tietoa vielä, et miten vietän uuden vuoteni, missä ja keiden kanssa. Meinaa tulla pieni paniikki sen takia, koska enhän mie voi uutta vuotta mennä ihan päähän pistoksien avulla. (Vai voinko?:D) No, mutta nyt lopetan taas tän uuden vuoden miettimisen, koska kyllä mie viel jotain tuun varmasti keksimään. 

6 kommenttia:

  1. Onks jo uv suunnitelmat selvät?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ne oikeastaan ollut, mutta hyvinhän se ilta sitten loppupelissä meni ja hyvässä seurassa tietenkin ! :)

      Poista
  2. Olis kiva kuulla millanen uusvuos sulla oli, (kenen kans vietit sen, missä ja mitä teitte yms!) ku kerroit ettet tiiä mitä oot tekemäs:)

    VastaaPoista

Thank you for your comment!