1/02/2014

New Year! NYE!

Minulle on nyt tullu kysymyksii uuteen vuoteen liittyen. Niimpä päätin tehdä teille netistä otettujen kuvien avulla postauksen omasta NYE:sta.
Ensimmäiseksi ruoka puoli. Elikäs on ollut aina uutena vuotena tapana syödä paljon herkkuja ja roskaruokaa, tästä on tullut sellainen perinne. Niimpä, mitä turhaa tänä vuonnakaan sitä perinnettä rikkomaan ! ♥




Niiku kerroin, lähdin uutta vuotta viettämää ilman mitää järkevää suunnitelmaa. Tiedossa oli lähtiessä ainoastaan se, että tänään juodaan, vaikka tapahtuisi mitä vaan.
   Iltaa päädyin viettämää ystäväni luokse tyttöporukalla. Ennen keskiyötä lähettii kuitenkii hyvissä ajoin satamaa katsomaa muita kavereita yms. Yöksi päätin mennä kotii. Iltaa sisältyi paljon laulua, iloa, tanssimista, halailua, musiikkia ja vaikka mitä muuta.


!
 Pusuja tuli paljon ystävien kesken annattua. Sain myös sen uuden vuoden pusun, joka tänä vuonna annattii/saatii ystävien kesken. Vaikka uuden vuoden pusu oli vähän vaisumpi muihin vuosiin verrattuna, ei se haitannu yhtää ! Vuoden vaihtuttumisen (00:00) jälkee sain kuitenkin sen pusun, mitä olin kaipaillu koko illan.


Kaikki puhuu aina, että uusi vuosi, uusi alku. Mie en kuitenkaa usko tähä sanontaa. Ei voi nimittäi vaa unohtaa edellisien vuosien tapahtumia tai muuttaa käsitystä itsestään sekunnissa yms. Mikää ei tapahdu nimittäi nopeasti koskaan.


Viime vuonna mie tein uuden vuoden lupauksen: Yritän olla parempi ihminen muita kohtaan. En tiiä, onnistuinko miun 2013 lupauksessa, mutta toivon ainakii, että onnistuin edes osittai siinä.
   Tänä vuonna mie päätin olla tekemättä mitää lupauksia itselleni tai kenellekää muulle. En nimittäin usko kunnolla lupauksii (enää), ja siksi päätin jättää tekemättä lupauksii vuodelle 2014.


5 kommenttia:

  1. Et oo hirveen innokkaasti postaillu tän vuoden aikana:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeassa, pidin tässä pientä taukoa bloggailusta ja tietokoneelta muutekin. Nyt kuitenkin yritän tässä päästä takaisin bloggailun makuun.

      Poista
  2. Apuaaa miks et julkase mun viikko sitte lähettämää kommenttii?! Et kai oo lopettanu bloggaamista?:o melkei kuukaus edellisest postauksesta ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole lopettanut ainakaan vielä. :) Ja uusi postaus tuli juuri!

      Poista

Thank you for your comment!